Szeretnék még
több autót eladni

Ajánlatunk megoldás az üzleti céljaira

Az Autóhitelguru szakemberei kiterjedt kapcsolatrendszerrel és gyors ügyintézéssel, egyedi ügyfélkezeléssel segítenek az Ön vásárlóinak, hogy megvásárolják Öntől a kiválasztott gépjárművet.

Szeretne az üzletviteléhez alkalmazkodó hitelügyintézőt?

Az Autóhitelguru vállalja, hogy alkalmanként vagy rendszeresen az Ön által eladni kívánt autókra hitelkonstrukciót ajánl vevőinek, és rugalmasan, akár 3 nap alatt lebonyolítja a hitelügyintézést.

Elmentek a kereskedéséből a vevők, mert helyben nem tudott hitelügyintézést biztosítani számukra?

Az Autóhitelguru akár házhoz is megy a vevőihez, hogy minél kényelmesebben és gördülékenyebben jussanak finanszírozási megoldáshoz az Ön által forgalmazott autókra. Tíz éves szakértelemmel, kiterjedt banki kapcsolatrendszerrel megoldjuk a hiteligényléssel kapcsolatos teendőit, és versenyképes hitelkonstrukciókkal növeljük vevőinek számát.

Szeretne kizárólag az autókkal és a vevőivel foglalkozni? Az értékesítési folyamatban rábízná a hitelügyintézést egy tapasztalt, profi csapatra?

Az Autóhitelguru egyedi igényekre szabottan segít ügyfeleinek a legrövidebb idő alatt hozzájutni az autóhitelhez, és Önnek nem megy az ideje az ügyintézés bonyolításával. Rövidebb idő alatt több gépjárművet értékesíthet, ráadásul ügyfelei kedvezőbb feltételekkel jutnak autófinanszírozáshoz.

Kérjen visszahívást

* Fontos kitölteni

Kereskedés adatai

Kapcsolattartó adatai