Gyorsan, sok pénzre van szüksége?

Autófedezetes hitellel 2 nap alatt, több millió forinthoz is hozzájuthat

Ha családja vagy vállalkozása rendelkezik tehermentes gépjárművel, akkor az autó értékének akár 80%-át is elköltheti anélkül, hogy megválna tőle.

Mindössze két dolog kell hozzá: egy hitelképes adós és egy legalább 1,5M Ft értékű autó. Az autóból úgy lesz pénz, hogy partnerbankunk piaci áron megvásárolja Öntől az autóját és ezzel egy időben egy pénzügyi lízing keretében vissza is adja Önnek használatra az autót, mintha épp most vásárolná csak meg a járművet. Így Ön zavartalanul használhatja tovább az autót anélkül, hogy akár egyetlen percre is ki kéne szállnia belőle, azonban eladóként mégis megkapja a banktól az autó vételárának akár 80%-át is. Ezt az autófedezetes hiteltípust visszlízing konstrukciónak hívjuk, mert a bank amikor megveszi Öntől az autóját, egyből vissza is adja Önnek lízingbe.

Az autófedezetre nyújtott visszlízing akkor is megoldást nyújthat Önnek, amikor a személyi kölcsön már nem segít

 • Ha nagy hitelösszegre van szüksége (1 és 100 millió Ft között)
 • Cége, vagy vállalkozói jövedelme van
 • Minimálbérre van bejelentve
 • Készpénzben kapja a fizetését
 • Külföldön dolgozik

Autófedezetes gyorskölcsön, akár 2 nap alatt

Hívjon most és két nap múlva már a számláján lehet az összeg!

 • Telefonon átbeszéljük elképzeléseit

  Kitérünk az igényeire, a hitelképességére, a fedezetül szolgáló autóra, megválaszoljuk a kérdéseit és részletesen átbeszéljük a folyamatot. Ezután e-mailben egy rendkívül kedvező, egyedileg Önnek készített, hivatalos banki ajánlatot küldünk Önnek a kiválasztott konstrukcióról és egy pontos listát kap tőlünk arról, hogy az Ön élethelyzetében mik azok a dokumentumok, amik a hitelbírálathoz szükségesek. Ez azért jó Önnek, mert elkerüljük a hosszas levelezgetéseket, félreértéseket és hiánypótlásokat, hiszen az évtizedes tapasztalatunk alapján előre meg tudjuk mondani, hogy milyen dokumentumokkal és milyen eséllyel futunk neki a bírálatnak.

 • E-mailben elküldi hiteltanácsadónknak a bírálathoz szükséges dokumentumokat

  Nem kell sehová sem utaznia és sorban állnia. Elegendő szkennelve vagy akár egy okos telefonnal lefotózva elküldeni nekünk a szükséges iratok mindkét oldalát. A lényeg, hogy az adatok jól olvashatóak legyenek. Alkalmazottak esetén a netbankból letöltött bankszámlakivonat is tökéletes, csak ne számlatörténet, hanem utolsó 2 havi, jövedelem jóváírást tartalmazó teljes bankszámlakivonat legyen.

 • Hitelbírálat 1 napon belül

  Az iratok beérkezése után szinte minden esetben már másnap értesítjük Önt a hitelbírálat eredményéről. Ezután leegyeztetjük a szerződéskötés helyét és idejét, még egyszer átbeszéljük a további folyamatot és teendőket, hogy akár már a szerződéskötés napján megtörténhessen a folyósítás.

 • Szerződéskötés szinte azonnal

  Az Ön által választott helyen és időben találkozunk. Visszük a bank által már aláírt szerződést és minden olyan dokumentumot, ami az ügylethez csak szükséges. Önnek csak alá kell írni a szerződéscsomagot. Ezután az eredetiben aláírt dokumentumokat e-mailben beküldjük a bankba, ahol ellenőrzik azokat és előkészítik a folyósítást.

 • Autó átírás

  Választása szerint az autó átírását Ön is elvégezheti vagy ránk is bízhatja. Az átírás mindenképpen folyósítási feltétel lesz, mivel a bank így tud meggyőződni arról, hogy az autó valóban tehermentes-e és így a hitelhez ténylegesen fedezetül tud szolgálni.

 • Hitelösszeg folyósítása

  A folyósítási feltételek teljesülését követően legkésőbb a következő banki napon, de sok esetben a bank még aznap elutalja a finanszírozott összeget az Ön által megjelölt bankszámlára. Egy pénzügyi rendelkező levél aláírásával arra is van lehetőség, hogy az igénylőtől eltérő személy számlájára utaljuk az összeget.

Miért az autófedezetes hitel a legjobb megoldás?

 • 2 nap alatt megoldhatja, több millió forintos problémáit
 • Nem kell senkitől sem kölcsönt vagy szívességet kérnie
 • Kényelmesen, otthonról intézheti
 • Nincs szükség ingatlanfedezetre
 • Olcsóbb mint a személyi kölcsönök, jellemzően 6-15% THM mellett igényelhető
 • Ingyenes a hitelügyintézés. Sem szerződéskötési díjat, sem egyéb munkadíjat nem kell fizetnie
 • Szabad felhasználású, az esküvőtől a lakásfelújításon át a gépvásárlásig bármire elköltheti
 • Bármikor előtörleszthet vagy visszafizetheti az összeget
 • Magánszemélyek esetén a végtörlesztés költsége mindössze 10.000 Ft
 • Biztonságos, forint alapú autófinanszírozás, aminek nincs árfolyamkockázata
 • 4.000.000 Ft-ig Casco biztosításra sincs szükség

Az autófedezetes hitel feltételei

Hitelképesség

Fontos tudni, hogy az autó mint fedezet önmagában már nem elég a hitelhez. Mindenképpen szükség van egy hitelképes adósra is. A 2008-as válság óta ugyanis törvény írja elő a bankoknak, hogy magánszemély ügyfél esetében csak akkor nyújthatnak hitelt, ha az ügyfél igazolja a jövedelmét és az megfelel a törvényben előírt minimum követelményeknek. Jó hír, hogy hiteltanácsadónk pontosan tisztában van a szabályokkal, ezért a telefonos egyeztetés során pontosan meg tudja Önnek mondani, hogy milyen módon tud megfelelni a hitelképesség kritériumainak.

Alkalmazottak esetében: általában munkáltatói igazolásra vagy utolsó 2 havi jövedelem jóváírást tartalmazó, teljes bankszámlakivonatra van szükség.
Vállalkozók esetében (egyéni vállalkozók, cégtulajdonosok és családtag vállalkozásában dolgozók esetében is): NAV jövedelemigazolás és magánszemélyes NAV nullás igazolás szükséges.
Cég vagy egyéni vállalkozás igénylő esetében: általában főkönyvi kivonatra vagy adóbevallásra van szükség.

Magánszemély igénylők esetében a fő szabály az, hogy az új hitellel együtt számolt törlesztőrészletek összege nem haladhatja meg az ügyfél igazolt nettó jövedelmének felét. Ha ezt a feltételt Önállóan nem tudja teljesíteni, akkor közvetlen hozzátartozó kezességével vagy más adós bevonásával a legtöbb esetben megoldható a hitelképesség.

Hívja most hiteltanácsadónkat, hogy mekkora összegre és milyen törlesztőrészlettel lesz hitelképes!

Autó, mint fedezet

A felvehető maximális összeget minden esetben a jármű piaci értéke és a hitelképesség vizsgálat alapján vállalható maximális törlesztőrészlet határozza meg.

A legkisebb finanszírozható összeg 1 millió forint. A legtöbb esetben a maximális hitelösszeg a jármű forgalmi értékének 70%-a szokott lenni. Kevésbé kockázatos autók esetében ez akár 80% is lehet. Nagy köbcentis, nagy értékvesztésű, luxus kivitelű vagy egyedi autók esetében azonban előfordulhat, hogy csupán az autó értékének 60%-a lesz a felvehető összeg.

Visszlízing konstrukciót 12 évnél fiatalabb személyautóra és 3.5t alatti kisteherautóra igényelhet.

A leghosszabb futamidő személyautóknál 16 éves korig, kisteherautóknál 15 éves korig tarthat.

Autófedezetes hitel esetén miért kell eladni az autót a banknak?

2014 előtt elegendő volt csak a törzskönyvet leadni és az autó maradhatott az ügyfél tulajdonában. Ekkor ugyanis a hitelszerződés mellé még lehetett kötni a bankkal egy úgynevezett opciós vételi jogról szóló szerződést, ami lényegében az autófedezetet biztosította. Ez arról szólt, hogy a tulajdonos előre aláírt egy olyan szerződést, hogy ha nem fizeti a részleteket, akkor a bank egy egyoldalú vételi szándéknyilatkozattal megszerezheti az autó tulajdonjogát, így már mint tulajdonos visszaveheti és értékesítheti az autót a tartozás fejében.

2014 márciusában azonban új polgári törvénykönyv lépett életbe, ami két autófinanszírozást érintő rendelkezést is tartalmazott. Az egyik, hogy megszűnt az opciós vételi jog intézménye, ami miatt a bankok megszűntették az autóhiteleket és azóta az autófedezetes hitelezés is már kizárólag visszlízing konstrukcióban lehetséges. Az autólízing és a autóhitel között az a fő különbség, hogy a futamidő alatt a hitelnél az ügyfél az autó tulajdonosa, míg a lízing esetében a bank a tulajdonos. Mivel a hiteleknél a 2014-es törvényi változás miatt ellehetetlenült volna az autó mint fedezet használata, ezért a lízing konstrukció maradt meg a piacon, aminél a tartozás kiegyenlítéséig eleve a bank a tulajdonos.

Ez egy normál autólízing esetében semmilyen plusz átírási költséget nem jelent, mert az autóvásárlás miatt ezeket a hitelnél is ki kellett fizetni. A visszlízing esetében azonban sajnos egy plusz adásvétel történik, ami azzal jár együtt, hogy kezdeti költségként egy teljes autóátírást is ki kell fizetnünk, mintha csak most vásároltuk volna az autót. Tehát csináltatni kell egy eredetiségvizsgálatot, az okmányirodában pedig ki kell fizetni egy átírást, ami a 12.000 Ft-os forgalmi engedély és a törzskönyv cseréjéből, valamint a vagyonszerzési illetékből áll.

Jó hír azonban, hogy a futamidő lejáratakor vagy végtörlesztés esetén automatikusan visszakapjuk az autó tulajdonjogát és a visszaíráskor már csak az okmányok cseréjéért kell fizetnünk 12.000 Ft-ot, ugyanis a korábban kifizetett vagyonszerzési illeték a mi futamidő végét történő vagyonszerzésünk illetéke volt, tehát a futamidő végén már nem kell még egyszer kifizetni egy újabb átírási költséget és újabb eredetvizsgálatra sem lesz már szükség.

Az autó tulajdonjoga minden esetben csak a pozitív hitelbírálat után, a szerződéskötéssel kerül át a bankhoz. Az autó azonban továbbra is a hiteligénylő birtokában marad, így azt Ön ugyanúgy sajátjaként használhatja, mint ahogyan azt korábban is tette. A bank csak a központi járműnyilvántartásba lesz bejegyezve, a forgalmi engedélyben továbbra is a korábbi tulajdonos fog szerepelni, csak már nem tulajdonosként, hanem üzembentartóként lesz bejegyezve.

Mi kell még a 2 napos folyósításhoz?

HBNY regisztráció

A másik 2014-es törvényi változás, hogy létrehoztak egy Közjegyzői Kamara által vezetett Hitelbiztosítéki Nyilvántartási Rendszert (HBNY) amibe minden teherrel rendelkező ingóságnak be kell kerülnie, így az lízinggel terhelt autóknak is. Ahhoz, hogy ez meg tudjon történni, a lízingbevevő magánszemélynek vagy cégnek be kell regisztrálnia magát a HBNY rendszerbe. Ahhoz azonban, hogy érvényesen regisztrálni tudjon, meg kell jelenni egy alkalommal személyesen bármely magyarországi közjegyző előtt, aki hitelesíti, hogy a lízingbevevő valóban az aki és jogosult a regisztrációra. Erről az eseményről a közjegyző kiállít egy Azonossági Nyilatkozatot. Ennek díja magánszemélyek esetén 5.000 Ft, cégek esetében 6.000 Ft.

Ezt a regisztrációt csupán egyetlen alkalommal kell megtenni, tehát ha Ön már rendelkezik Azonossági Nyilatkozattal mondjuk egy másik autóhitel miatt, akkor nem kell ismét közjegyzőhöz mennie. Amennyiben cégvezetőként már regisztrálta cégét, akkor magánszemélyként sem kell újra felkeresni a közjegyzőt.

Amennyiben az ügyfél regisztrációja már rendelkezésre áll, a bank a folyósításkor beregisztrálja hozzá az autót, melynek szintén van egy 7.000 Ft-os költsége, amit a bank megelőlegez és ezt a legelső törlesztőrészlettel együtt számlázza ki a lízingbevevőnek.

Fontos, hogy a HBNY regisztráció megléte folyósítási feltétel. A hitelbírálathoz és a szerződéskötéshez még nem szükséges, de a folyósítás csak akkor lehetséges, ha a lízingbevevő már szerepel a HBNY nyilvántartásban. Ezért célszerű már a hitelbírálat alatt időpontot kérni a nekünk legközelebbi közjegyzőhöz, hogy emiatt már ne csússzon feleslegesen a folyósítás.

Eredetiség-vizsgálat

Mivel az autót át kell íratni, mindenképp szükség lesz egy eredetvizsgálatra. Ezt általában a hitelképesség-vizsgálat után, de mindenképp a szerződéskötésig érdemes megcsináltatni. Ehhez ugyanis kell az eredeti forgalmi, amit ha mi írjuk át az autót, akkor a szerződéskötéskor átveszünk, ennek hiányában pedig nem lehetséges később az eredetvizsgálat. Sürgős esetben érdemes a bírálatra küldéskor ezt is elindítani, mert akkor a bírálat után akár már néhány óra múlva is lehetséges a szerződéskötés, az autó átírása és a folyósítás is.

Miért válasszam inkább az autófedezetes hitelt, mint a személyi kölcsönt?

Az autófedezetes visszlízing a személyi hitelnél egy jóval kedvezőbb kamatozású, szabad-felhasználású gyorskölcsön, ahol a hitel fedezetét az autó képezi.

Az autófedezetes visszlízing esetében akár jóval nagyobb hitelösszeget is fel lehet venni, mint egy személyi hitel keretében.

Az autófedezetes hitelt alacsonyabb törlesztővel tudja visszafizetni, mint a személyi kölcsönt.

Miért a legjobb megoldás az autófedezetes hitel?

 • 2 nap alatt megoldhatja, több millió forintos problémáit
 • Nem kell senkitől sem kölcsönt vagy szívességet kérnie
 • Nincs szükség ingatlanfedezetre
 • Kényelmesen, otthonról intézheti
 • Olcsóbb mint a személyi kölcsönök, jellemzően 6-15% THM mellett igényelhető
 • Ingyenes a hitelügyintézés. Sem szerződéskötési díjat, sem egyéb munkadíjat nem kell fizetnie
 • Szabad felhasználású, az esküvőtől a lakásfelújításon át a gépvásárlásig bármire elköltheti
 • Bármikor előtörleszthet vagy visszafizetheti az összeget
 • Magánszemélyek esetén a végtörlesztés költsége mindössze 10.000 Ft
 • Biztonságos, forint alapú autófinanszírozás, aminek nincs árfolyamkockázata
 • 4.000.000 Ft-ig casco biztosításra sincs szükség

Segítünk a hitelügyintézésben!

Az AutohitelGuru.hu több mint egy évtizedes tapasztalatával és több mint 4000 ügyfél sikeres hitelügyintézésének gyakorlatával segít Önnek az autófedezetes visszlízing igénylésben. Személyre szabott hitelkonstrukcióval és autóhiteltanácsadással segítjük Önt, hogy a lehető legkevesebb kamattal, gyorsan és kiszámíthatóan juthasson hozzá az igényelt kölcsönhöz.

Hívjon most és 2 nap múlva már a bankszámláján lehet az összeg!

Elégedett ügyfeleink mondták

Kérdései vannak a hitellel kapcsolatban?

A legjobb ajánlatra kíváncsi?

Hívja hiteltanácsadónkat most!

06(70)439-0690