AutóhitelGuru -  Autóhitel kalkulátor 2018 és Autólízing kalkulátor 2018, autóhitel kalkulátor,használtautó hitel, használtautó hitel kalkulátor, hitelkalkulátor

  Hétvégi telefonos ügyelet  (szombat, vasárnap 8-20-ig): 06(70) 439 0690

AutóhitelGuru -  Autóhitel kalkulátor 2018 és Autólízing kalkulátor 2018 , használtautó hitel, használtautó hitel kalkulátor, hitelkalkulátor,Autóhitel, autóhitel kalkulátor

   


Autóhitel és autólízing használtautó-vásárláshoz

Velünk könnyebb, mint készpénzzel!

 

AUTÓHITEL HASZNÁLTAUTÓ-ra  - Használtautó, használtautó hitel, autóhitel kalkulátor

Drága autóhitellel több százezer forintot veszíthet !

Havi 3.000 Ft különbség a törlesztő részletben 6 éves futamidő alatt már 216.000 forintjába kerül!  Jól nézze meg, hogy hol vesz fel autóhitelt, előtte használja hitel-kalkulátorunkat!

Most még kedvezőbb feltételekkel igényelhet autóhitelt!
Mi nem csak egy piacvezető gépjármű finanszírozást nyújtunk Önnek, hanem a plusz szolgáltatásaink széles palettájával még kényelmesebbé tesszük az autóhitel igénylés folyamatának minden mozzanatát.  

 

Kérje autóhitel ajánlatunkat minden kötelezettség nélkül!

autóhitel kalkulátor 2016, használtautó hitel kalkulátor, hitelkalkulátor
 

Miért érdemes a mi autóhitelünket választani?


 

A legkedvezőbb hitelfeltételeket biztosítjuk


A finanszírozó partnerünk piacvezető az autóhitel piacon, így Önnek is a legkedvezőbb autóhitel és autólízing feltételeket tudjuk nyújtani.

Az autóhitel igénylés feltételeiről itt olvashat>>
 

Hitelképesség vizsgálat néhány órán belül!


Jó csapatszellem és kiforrott ügyintézési rendszer áll mögöttünk. Így a lehető leggyorsabban juthat újonnan vásárolt autójához.

Az autóhitel ügyintézés menetéről itt olvashat >>
     

Autóhitel kényelmesen bárhol az országban


Nem kell bajlódni az utazással, hogy találjon egy hitelirodát. Autóhitel szerződését megkötheti bárhol az országban. Kollégánk akár teljesen díjmentesen házhoz megy egy előre megbeszélt időpontban.
Autóhitel mobilügyintézésről bővebben itt olvashat >>
  Profi csapat,biztos háttér

Kollégáink magasan képzett profi hitelszakértők, akik naprakész tudásuk birtokában szakszerű tanácsadással fogják segíteni Önt abban, hogy a lehető legkedvezőbb autóhitel konstrukciót válassza ki.
Autóhitel szakértőink elérhetőségét itt találja >>

 


Kérje autóhitel ajánlatunkat minden kötelezettség nélkül!

autóhitel kalkulátor 2013, használtautó hitel kalkulátor, hitelkalkulátor
 


Az autóhitel és autólízing előnyeiAutóhitelünk gyors és kényelmes megoldást nyújt magánszemélyek, illetve társas vállalkozások közti használtautó adásvétel finanszírozására.

Az autóhitel igényléshez nem szükséges, hogy Ön a Bank ügyfele legyen! Autóhiteléhez nem kell külön bankszámlát nyitnia az adott Banknál. Bankszámlától függetlenül Ön választhat, hogy autóhitelének törlesztőrészleteit számláról csoportos megbízással, vagy egy egyszerű csekken, postán keresztül fizeti be.

A hitel törlesztőrészletének a mértékét befolyásolja a finanszírozás devizanem, a finanszírozás típusa, a finanszírozott gépjármű kora, a futamidő hossza, és az igényelt hitelösszeg mértéke is.

A finanszírozás típusa: Ügyfeleinknek lehetőségük van választani, hogy autóhitel, vagy autólízing formájában finanszíroztatják újonnan vásárolt autójukat. Ha Ön még nem biztos abban, hogy melyik finanszírozási forma a legmegfelelőbb elképzeléseinek, akkor tudjon meg róluk többet: Autóhitel, vagy autólízing?

A finanszírozás devizaneme: A gépjármű-finanszírozását igényelheti euro (EUR), vagy Forint (HUF) alapon. Finanszírozónk a magas árfolyamkockázat miatt ügyfelei védelmének érdekében a sváci frank (CHF) alapú autóhiteleket megszűntette. A deviza alapú hitelek általában alacsonyabb kamatozásúak, azonban kockázatosabbak.
A devizaalapú autóhitelekről bővebben itt olvashat.


Az igényelt hitelösszeg mértéke: Az igényelt hitelösszeg mértéke elérheti akár a megvásárolni kívánt autó piaci értékének a 80 %-át is. Ez azonban függ attól is, hogy milyen finanszírozási típust, illetve milyen devizanemet választ a gépjármű-finanszírozás alapjának.

A finanszírozás futamideje: Minél hosszabb a gépjármű-finanszírozás futamideje, annál alacsonyabb lesz a havi törlesztőrészlet. Magánszemélyek esetében akár a 7 évet (84 hónap), vállalkozások esetében pedig akár a 8 évet (96 hónap) is elérheti a finanszírozás futamideje. Minden gépjármű-finanszírozásra érvényes, hogy a futamidőnek maximum az autó 15 éves koráig ki kell futnia.

A finanszírozott gépjármű kora: Az autóhitel, vagy autólízing konstrukció annál kedvezőbb, minél fiatalabb a finanszírozandó autó. A gépjármű-finanszírozásba bevonható új és használtautó egyaránt. Használtautó-vásárlás esetén akár 12 éves is lehet a finanszírozni kívánt autó.


Autóhitel, helyett autólízing!

2014-ig a gépjármű-finanszírozásnak jellemzően kétféle típusa volt: az autóhitel és az autólízing. A jelenlegi szabályozások szerint magánszemélyek és vállalkozások számára kizárólag autólízing választható, gépjárművüket zártvégű, illetve nyíltvégű pénzügyi lízing formájában finanszíroztathatják .

Míg az autóhitel esetén a gépjármű egyből a vevő tulajdonába került az adásvételi szerződés megkötése, illetve a vételár kifizetése után. Autólízing esetében a gépjármű a futamidő alatt a bank tulajdonát képezi, és csak az autólízing szerződés lejáratakor kerül automatikusan a lízinget igénybevevő tulajdonába.

A pénzügyi lízing a finanszírozók számára egy biztonságosabb finanszírozási forma, mert ott az autólízing szerződés futamideje alatt a finanszírozó a gépjármű tulajdonosa. Az alacsonyabb kockázat megmutatkozik a kamatlábban is, ugyanis az autólízinget valamivel kedvezőbb kamatozással lehet igénybe venni, mint az autóhitelt. Az autólízing minimális önerő mellett, a legkedvezőbb kamatozású finanszírozási forma.

Ha a teljes vételár 20%-a rendelkezésére áll, akkor Ön is  igényelhet autólízinget, az autólízingbe épített Casco-val pedig egy rendkívül kedvező Casco biztosításhoz is hozzájuthat , akár 1.000 Ft alatti havidíjért.
 Ha a pontos törlesztőrészletekre kíváncsi,
akkor kérje szerződés kész autóhitel ajánlatunkat online,
minden kötelezettség nélkül!

 

autóhitel kalkulátor 2013, használtautó hitel kalkulátor, hitelkalkulátor

 


 

Szolgáltatásukkal kapcsolatban "nehéz" 1-2-sort írni mivel egy szóval is ki lehet fejezni: KITŰNŐ.
                       Móriczné Kóródi Margit


Az Önök által nyújtott szolgáltatás - mindamellett, hogy összehasonlítva más szolgáltatók ajánlataival rendkívül kedvező - kiemelkedő színvonalú, az ügyfél tájékoztatás teljeskörű és érthető. Az ügyintézés, hitelbírálat nagyon gyorsan lezajlott, az ügymenet alkalmazkodott az én időbeosztásomhoz.
                                 Horváth Zoltán


Nem vagyok jártas a hitelezés területén, ezért nem is akartam apró betűkkel trükköző, ismeretlen céggel hazárdírozni. Lényeges volt az is, hogy az adásvételnél nem kellett napokat töltenem az ügyintézéssel. A szolgáltatásukkal minden tekintetben meg vagyok elégedve.
                              Jávorszky Tamás


Legelőször, amikor emailben megkaptuk az előzetes kalkulációjukat, itthon agyaltunk, hogy mi lehet a "buktató"?! Aztán nagyon kedves kolléganőjével is többször egyeztetve végül meggyőzött, hogy nyugodtan higgyük el, hogy annyi az annyi! Tehát mi nagyon meg vagyunk önökkel elégedve .
                                 Kalmár Krisztián


Önöknél valóban "a vevő az úr" elbánásban volt részem...16 hónapos a kisfiam, számomra különösen fontos volt, hogy itthonról, íróasztal mellől mindent intézhettem, nem rabolták az időmet. ... Szinte kedvem lenne még lízingelni. :-) .
                                     Agárdi Beáta


Tovább az ügyfélvéleményekhez >>>

 

AutóhitelGuru - Hitel Kisokos

Autólízing: Autólízing alatt értjük, azokat a gépjárműfedezet mellett igénybe vehető finanszírozásokat, ahol a lízingbe vevő, használja az autót, de az a futamidő végéig, jogilag a bank tulajdonát képezi.  Lehetőség van, a már meglévő autót is eladni a banknak, amit utána továbbra is használhatunk. Ezt nevezzük Visszlízingnek.
Autólízing ajánlatunkról  >>>
EuroTax katalógusérték: Az EUROTAX Katalógus egy adatbázis, ami minden Magyarországon forgalmazott jármű márkát és típust tartalmaz. Az EUROTAX KATALÓGUS járműértékeinek alapján dolgoznak a biztosítók szakemberei, ezen forgalmi érték figyelembevételével fogja meghatározni, hogy mekkora a legnagyobb finanszírozható összeg.
Kérjen hitel ajánlatot és EuroTax értékelést autójára most! >>>
Gépjárműfedezet Mellett Nyújtott Kölcsön: Ez egy olyan formája a hiteleknek, ahol az Ügyfelünk csak a jármű törzskönyvét adja le nekünk. Mi bejegyeztetjük a nyilvántartásba a bank elidegenítési és terhelési tilalmát. Így Ügyfelünk opciós vételi jogot enged a banknak arra az esetre, ha a szerződéses fizetési kötelezettségeit nem teljesítené.
Gépjárműfedezet Mellett Nyújtott Kölcsön  >>>
Lopás és totálkár Casco: Csak autóhitel vagy autólízing szerződés mellé igényelhet, az autó 120 hónapos kora előtt. Így a havi díjakat a törlesztő részletekbe beépítve fizetheti.  Az önrész mértéke mindössze 10%, de minimum 200.000,-Ft. Kedvező díj mellett nyújt fedezetet arra az esetre, ha a járművet ellopják, vagy nagyobb mértékben megsérül
Lopás és Totálkár Casco >>>

Az Autóhitel Kisokosban található összes címszó megnézéséhez kattintson ide >>>

AutóhitelGuru

Kapcsolat  |  Jogi nyilatkozat  Impresszum

  "Autóhitel otthonról, százezrekkel olcsóbban"

 
Velünk számolhat: www.autohitelazonnal.hu