AutóhitelGuru -  Autóhitel kalkulátor 2018 és Autólízing kalkulátor 2018, autóhitel kalkulátor,használtautó hitel, használtautó hitel kalkulátor, hitelkalkulátor

  Hétvégi telefonos ügyelet  (szombat, vasárnap 8-20-ig): 06(70) 439 0690

AutóhitelGuru -  Autóhitel kalkulátor 2018 és Autólízing kalkulátor 2018 , használtautó hitel, használtautó hitel kalkulátor, hitelkalkulátor,Autóhitel, autóhitel kalkulátor

   
Ingyenes teljeskörű ügyintézés
Hiteligénylés három egyszerű lépésben

 
Hiteligénylés

Miután megtalálta leendő autóját, hívjon minket telefonon, hogy kiválasszuk Önnek a legmegfelelőbb hitelkonstrukciót.
   
Szerződéskötés

Ön és az eladó munkatársunk előtt aláírják az adásvételi-, és lízingszerződéseket az Önök által megjelölt helyen és időben, az ország bármely pontján. Az Önerőt eddig kell majd átadni vagy átutalni közvetlenül az eladónak.
   
A gépjármű átvétele

Az átírást követően lefolyósíttatjuk a finanszírozott összeget az eladó bankszámlájára, Önnek pedig nincs más dolga, csupán átvenni új gépjárművét.
   
Kezdje az ügyintézést most! Hívja a 06 (70) 439 0690-es telefonszámot!
   
Ügyintézés időtartama

A hitelbírálat eredményéről 1 napon belül értesítjük Ügyfeleinket. A teljes ügymenethez is csupán 2-4 munkanapra van szükség, a bírálathoz szükséges dokumentumok beérkezésétől, a gépjármű átvételéig.
   
Szükséges iratok, dokumentumok
- személyi igazolvány
- lakcímkártya
- jogosítvány
- adókártya
- munkáltatói igazolás, vagy jövedelem-jóváírást
  tartalmazó utolsó 2 havi bankszámla kivonat
- Eladó neve és telefonszáma
 
   
Hatósági költségek

A hitelügyintézés teljes mértékben ingyenes, azonban a gépjárművásárlással járó hatósági költségei az alábbiak:

- Forgalmi engedély és törzskönyv díja: 12 ezer Ft
- vagyonszerzési illeték
- eredetiségvizsgálat díja:
- 1400 cm3-ig: 17 000 Ft
- 1401-2000 cm3-ig: 18.500 Ft
- 2001 cm3 felett: 20.000 Ft
  


 

Szolgáltatásukkal kapcsolatban "nehéz" 1-2-sort írni mivel egy szóval is ki lehet fejezni: KITŰNŐ.
                       Móriczné Kóródi Margit


Az Önök által nyújtott szolgáltatás - mindamellett, hogy összehasonlítva más szolgáltatók ajánlataival rendkívül kedvező - kiemelkedő színvonalú, az ügyfél tájékoztatás teljeskörű és érthető. Az ügyintézés, hitelbírálat nagyon gyorsan lezajlott, az ügymenet alkalmazkodott az én időbeosztásomhoz.
                                 Horváth Zoltán


Nem vagyok jártas a hitelezés területén, ezért nem is akartam apró betűkkel trükköző, ismeretlen céggel hazárdírozni. Lényeges volt az is, hogy az adásvételnél nem kellett napokat töltenem az ügyintézéssel. A szolgáltatásukkal minden tekintetben meg vagyok elégedve.
                              Jávorszky Tamás


Legelőször, amikor emailben megkaptuk az előzetes kalkulációjukat, itthon agyaltunk, hogy mi lehet a "buktató"?! Aztán nagyon kedves kolléganőjével is többször egyeztetve végül meggyőzött, hogy nyugodtan higgyük el, hogy annyi az annyi! Tehát mi nagyon meg vagyunk önökkel elégedve .
                                 Kalmár Krisztián


Önöknél valóban "a vevő az úr" elbánásban volt részem...16 hónapos a kisfiam, számomra különösen fontos volt, hogy itthonról, íróasztal mellől mindent intézhettem, nem rabolták az időmet. ... Szinte kedvem lenne még lízingelni. :-) .
                                     Agárdi Beáta


Tovább az ügyfélvéleményekhez >>>

 

AutóhitelGuru - Hitel Kisokos

Autólízing: Autólízing alatt értjük, azokat a gépjárműfedezet mellett igénybe vehető finanszírozásokat, ahol a lízingbe vevő, használja az autót, de az a futamidő végéig, jogilag a bank tulajdonát képezi.  Lehetőség van, a már meglévő autót is eladni a banknak, amit utána továbbra is használhatunk. Ezt nevezzük Visszlízingnek.
Autólízing ajánlatunkról  >>>
EuroTax katalógusérték: Az EUROTAX Katalógus egy adatbázis, ami minden Magyarországon forgalmazott jármű márkát és típust tartalmaz. Az EUROTAX KATALÓGUS járműértékeinek alapján dolgoznak a biztosítók szakemberei, ezen forgalmi érték figyelembevételével fogja meghatározni, hogy mekkora a legnagyobb finanszírozható összeg.
Kérjen hitel ajánlatot és EuroTax értékelést autójára most! >>>
Gépjárműfedezet Mellett Nyújtott Kölcsön: Ez egy olyan formája a hiteleknek, ahol az Ügyfelünk csak a jármű törzskönyvét adja le nekünk. Mi bejegyeztetjük a nyilvántartásba a bank elidegenítési és terhelési tilalmát. Így Ügyfelünk opciós vételi jogot enged a banknak arra az esetre, ha a szerződéses fizetési kötelezettségeit nem teljesítené.
Gépjárműfedezet Mellett Nyújtott Kölcsön  >>>
Lopás és totálkár Casco: Csak autóhitel vagy autólízing szerződés mellé igényelhet, az autó 120 hónapos kora előtt. Így a havi díjakat a törlesztő részletekbe beépítve fizetheti.  Az önrész mértéke mindössze 10%, de minimum 200.000,-Ft. Kedvező díj mellett nyújt fedezetet arra az esetre, ha a járművet ellopják, vagy nagyobb mértékben megsérül
Lopás és Totálkár Casco >>>

Az Autóhitel Kisokosban található összes címszó megnézéséhez kattintson ide >>>

AutóhitelGuru

Kapcsolat  |  Jogi nyilatkozat  Impresszum

  "Autóhitel otthonról, százezrekkel olcsóbban"

 
Velünk számolhat: www.autohitelazonnal.hu