AutóhitelGuru -  Autóhitel kalkulátor 2018 és Autólízing kalkulátor 2018, autóhitel kalkulátor,használtautó hitel, használtautó hitel kalkulátor, hitelkalkulátor

  Hétvégi telefonos ügyelet  (szombat, vasárnap 8-20-ig): 06(70) 439 0690

AutóhitelGuru -  Autóhitel kalkulátor 2018 és Autólízing kalkulátor 2018 , használtautó hitel, használtautó hitel kalkulátor, hitelkalkulátor,Autóhitel, autóhitel kalkulátor

   
Autóhitel kisokos
 

Autóhitel: Autóhitel alatt értjük, az összes gépjárműfedezet mellett igénybe vehető kölcsönt. Ide tartozik, elsősorban az autó adásvétel kapcsán igénybe vehető autóhitel, valamint a már meglévő autóra, mint fedezetre igénybe vehető autóhitel is. Ez utóbbit Gépjárműfedezet Mellett Nyújtott Kölcsönnek nevezzük. Minden autóhitel esetében, az autó tulajdonosa a hitelt igénybevevő Ügyfél.
Autóhitel ajánlatunkról itt olvashat >>>


Autólízing: Autólízing alatt értjük, azokat a gépjárműfedezet mellett igénybe vehető finanszírozásokat, ahol a lízingbe vevő, sajátjaként használja az autót, de az a futamidő végéig, jogilag a bank tulajdonát képezi. Ezt a finanszírozási formát elsősorban cégek veszik igénybe, leggyakrabban autó adásvétel kapcsán, ahol a bank kifejezetten az Ő számukra vásárolja meg az autót, de annak üzembentartója az Ügyfél, így az ezzel kapcsolatos költségek is Őt terhelik. Lehetőség van, a már meglévő autót is eladni a banknak, amit utána a továbbiakban egy lízingszerződés által továbbra is használhatunk. Ez utóbbit Visszlízingnek nevezzük.
Autólízing ajánlatunkról itt olvashat >>>


Hitelkiváltás: Hitelkiváltásról akkor beszélünk, ha adásvétel kapcsán az autóhitelt, vagy a Gépjárműfedezet Mellett Nyújtott Kölcsönt úgy vesszük igénybe, hogy ezzel egy időben, egy korábban felvett autóhitelt vagy autólízinget is lezárunk. Ekkor kifizetjük az előző finanszírozónál fennálló teljes tartozást, és az így tehermentessé váló járművet újra finanszírozásba vonjuk.Szabad Felhasználású Hitel: A Szabad Felhasználású Hitel egy olyan finanszírozási forma, ahol nincs megkötve, hogy az Ügyfél mire fordítja a felvett hitelösszeget. Ezt a fogalmat jellemzően ingatlanfedezetes formájából ismerhetjük, ahol egy ingatlan nyújt fedezetet a bank számára arra, az esetre, ha az Ügyfél nem teljesítené a hitelből adódó fizetési kötelezettségeit. Napjainkban ez a finanszírozási forma, már Gépjárműfedezet Mellett is lehetséges. Ez a Gépjárműfedezet Mellett Nyújtott Kölcsön.
Szabadfelhasználású hitel ajánlatunkról itt olvashat >>>


Gépjárműfedezet Mellett Nyújtott Kölcsön: A Gépjárműfedezet Mellett Nyújtott Kölcsön, egy olyan formája a Szabad Felhasználású Hiteleknek, ahol az Ügyfelünk csak a jármű törzskönyvét adja le nekünk. Mi bejegyeztetjük a járműnyilvántartásba a bank elidegenítési és terhelési tilalmát. Így Ügyfelünk opciós vételi jogot enged a banknak arra az esetre, ha a szerződéses fizetési kötelezettségeit nem teljesítené.
Gépjárműfedezet Mellett Nyújtott Kölcsön ajánlatunkról itt olvashat >>>


Teljes körű Beépített Casco: Teljes körű Beépített Casco biztosítást, csak autóhitel vagy autólízing szerződés mellé igényelhet, az autó 60 hónapos kora előtt. Így a havi díjakat a törlesztő részletekkel együtt, azokba beépítve fizetheti. Ez a megoldás minden félnek kedvező lehetőség, hiszen Önnek, talán a biztosítási piacon megtalálható legolcsóbb díj mellett nyújt fedezetet arra az esetre, ha a járművet ellopják, vagy nagyobb mértékben megsérül. Ekkor ugyanis az Union Biztosító téríti meg a kár legnagyobb részét. Az önrész mértéke ugyanis mindössze 10%, de minimum 100.000,-Ft. Ez az Ügyfél mellett, a banknak is nagyobb biztonságot jelent a fedezet sérülése, vagy megsemmisülésének esetére. Mivel azonban, ezeken a jelentősen a piaci árak alatt lévő Casco díjakon, szinte minden Ügyfelünk igényli a Beépített Casco biztosítás valamely formáját, a biztosító még ezen alacsony árak mellett is profitál. Így ez egy valóban mindenki számára kiváló megoldás.
Teljes körű Beépített Casco ajánlatunkról itt olvashat >>>


Lopás és Totálkár Beépített Casco: Lopás és Totálkár Beépített Casco biztosítást, csak autóhitel vagy autólízing szerződés mellé igényelhet, az autó 120 hónapos kora előtt. Így a havi díjakat a törlesztő részletekkel együtt, azokba beépítve fizetheti. Ez a megoldás minden félnek kedvező lehetőség, hiszen Önnek, talán a biztosítási piacon megtalálható legolcsóbb díj mellett nyújt fedezetet arra az esetre, ha a járművet ellopják, vagy nagyobb mértékben megsérül. Ekkor ugyanis az Union Biztosító téríti meg a kár legnagyobb részét. Az önrész mértéke ugyanis mindössze 10%, de minimum 200.000,-Ft. Ez az Ügyfél mellett, a banknak is nagyobb biztonságot jelent a fedezet megsemmisülésének esetére. Mivel azonban, ezeken a jelentősen a piaci árak alatt lévő Casco díjakon, szinte minden Ügyfelünk igényli a Beépített Casco biztosítás valamely formáját, a biztosító még ezen alacsony árak mellett is profitál. Így ez egy valóban mindenki számára kiváló megoldás.
Lopás és Totálkár Beépített Casco ajánlatunkról itt olvashat >>>


EUROTAX Katalógusérték: Az EUROTAX Katalógus egy minden, Magyarországon forgalmazott autó, motorkerékpár és kisteherautó márkát és típust tartalmazó adatbázis. A katalógus készítője az EUROTAX GLASS Kft. A cég fő tevékenysége a használtautó-piac folyamatos figyelése és elemzése által történő értékmeghatározás, melyet hónapról-hónapra aktualizálnak. Az általuk készített EUROTAX KATALÓGUS járműértékeinek alapján dolgoznak a bankok, valamint a biztosítók szakemberei is. Az EUROTAX KATALÓGUS hozzáférhető könyv formátumú, írásos anyagként és elektronikus formában is. Ez utóbbi katalógus egy számítógépen futó program, melyben kiválaszthatjuk a jármű pontos típusát, megadhatjuk a futott kilométerek számát, a gyártási évet, a pontos felszereltséget is. Ezen adatok alapján a program megadja nekünk a konkrét jármű forgalmi értéket. A bank, ezen forgalmi érték figyelembevételével fogja meghatározni, hogy mekkora a legnagyobb finanszírozható összeg a konkrét jármű esetében. Mivel a program ára igen borsos, ezért azt általában csak azon cégek vásárolják meg, akiknek a napi munkájukhoz a használata elengedhetetlen. Mi rendelkezünk ezzel a programmal, és szívesen segítünk Önnek abban, hogy a kiszemelt, vagy eladni kívánt jármű katalógusértékéről, ezáltal a felvehető maximális hitelösszegről is pontos információt szerezzen! Mivel azonban nagyon sok autótípus létezik, és nagyon sok paramétertől függ az autó pontos értéke, feltétlenül szükséges ezen adatok ismerete. Ezért javasoljuk, hogy a Bővített Ajánlatkérő Űrlapon keresztül kérjen hitelajánlatot tőlünk. Ennek pontos kitöltésével ugyanis nagy biztonsággal tudjuk meghatározni az autó EUROTAX KATALÓGUSÉRTÉKÉT és a felvehető hitelösszeget is.
Kérjen autóhitel ajánlatot és EuroTax értékelést autójára most! >>>Érdeklődjön munkatársainknál az autóhitel lehetséges formáiról!

Elérhetőségeinket itt találja! >>>

Kérjen személyre szabott autóhitelhitel ajánlatot most! >>>
 

Szolgáltatásukkal kapcsolatban "nehéz" 1-2-sort írni mivel egy szóval is ki lehet fejezni: KITŰNŐ.
                       Móriczné Kóródi Margit


Az Önök által nyújtott szolgáltatás - mindamellett, hogy összehasonlítva más szolgáltatók ajánlataival rendkívül kedvező - kiemelkedő színvonalú, az ügyfél tájékoztatás teljeskörű és érthető. Az ügyintézés, hitelbírálat nagyon gyorsan lezajlott, az ügymenet alkalmazkodott az én időbeosztásomhoz.
                                 Horváth Zoltán


Nem vagyok jártas a hitelezés területén, ezért nem is akartam apró betűkkel trükköző, ismeretlen céggel hazárdírozni. Lényeges volt az is, hogy az adásvételnél nem kellett napokat töltenem az ügyintézéssel. A szolgáltatásukkal minden tekintetben meg vagyok elégedve.
                              Jávorszky Tamás


Legelőször, amikor emailben megkaptuk az előzetes kalkulációjukat, itthon agyaltunk, hogy mi lehet a "buktató"?! Aztán nagyon kedves kolléganőjével is többször egyeztetve végül meggyőzött, hogy nyugodtan higgyük el, hogy annyi az annyi! Tehát mi nagyon meg vagyunk önökkel elégedve .
                                 Kalmár Krisztián


Önöknél valóban "a vevő az úr" elbánásban volt részem...16 hónapos a kisfiam, számomra különösen fontos volt, hogy itthonról, íróasztal mellől mindent intézhettem, nem rabolták az időmet. ... Szinte kedvem lenne még lízingelni. :-) .
                                     Agárdi Beáta


Tovább az ügyfélvéleményekhez >>>

 

AutóhitelGuru - Hitel Kisokos

Autólízing: Autólízing alatt értjük, azokat a gépjárműfedezet mellett igénybe vehető finanszírozásokat, ahol a lízingbe vevő, használja az autót, de az a futamidő végéig, jogilag a bank tulajdonát képezi.  Lehetőség van, a már meglévő autót is eladni a banknak, amit utána továbbra is használhatunk. Ezt nevezzük Visszlízingnek.
Autólízing ajánlatunkról  >>>
EuroTax katalógusérték: Az EUROTAX Katalógus egy adatbázis, ami minden Magyarországon forgalmazott jármű márkát és típust tartalmaz. Az EUROTAX KATALÓGUS járműértékeinek alapján dolgoznak a biztosítók szakemberei, ezen forgalmi érték figyelembevételével fogja meghatározni, hogy mekkora a legnagyobb finanszírozható összeg.
Kérjen hitel ajánlatot és EuroTax értékelést autójára most! >>>
Szabad felhasználású hitel: Ez egy olyan finanszírozási forma, ahol nincs megkötve, hogy az Ügyfél mire fordítja a felvett hitelösszeget. A gépjármű nyújt fedezetet a bank számára arra, az esetre, ha az Ügyfél nem teljesítené a hitelből adódó fizetési kötelezettségeit. Ez a Gépjárműfedezet Mellett Nyújtott Kölcsön.
Szabadfelhasználású hitel  >>>

Az Autóhitel Kisokosban található összes címszó megnézéséhez kattintson ide >>>

AutóhitelGuru

Kapcsolat  |  Jogi nyilatkozat  Impresszum

  "Autóhitel otthonról, százezrekkel olcsóbban"

 
Velünk számolhat: www.autohitelazonnal.hu