AutóhitelGuru -  Autóhitel kalkulátor 2016 és Autólízing kalkulátor 2016, autóhitel kalkulátor,használtautó hitel, használtautó hitel kalkulátor, hitelkalkulátor Autóhitel vonal : +36 (1) 334 2828

AutóhitelGuru -  Autóhitel kalkulátor 2016 és Autólízing kalkulátor 2016 , használtautó hitel, használtautó hitel kalkulátor, hitelkalkulátor,Autóhitel, autóhitel kalkulátor

   


Autóhitel Saját Autóra
készpénz akár 2 nap alatt

 

AUTÓHITEL HASZNÁLTAUTÓ-ra  - Használtautó, használtautó hitel, autóhitel kalkulátor

Alacsony kamatozású gyorskölcsön autó fedezettel.

Ha Önnek gyorsan készpénzre van szüksége és rendelkezik saját tulajdonú autóval, akkor most egy rendkívül kedvező kamatozású szabad felhasználású gyorskölcsönhöz juthat hozzá.

Egy átlagos személyi kölcsön teljes hiteldíj mutatója (THM) elérheti az 50-200%-ot is. Ha van egy saját tulajdonú autója, akkor Ön már 10-20 %-os THM-mel is hozzájuthat szabad felhasználású gyorshitelhez!

 

Tegye próbára hitelkalkulátorunkat!
Számolja ki, hogy mennyit takaríthat meg!

autóhitel kalkulátor 2016, használtautó hitel kalkulátor, hitelkalkulátor
 

Az autófedezetes hitel előnyei

 

Szabadfelhasználású

Az autófedezetes hitelt bármire elköltheti. Nincs semmilyen kikötés, hogy milyen célra használja fel. Kérheti készpénzben, vagy bankszámlára utalva.
  Alacsony kamatozású

Ha Ön autóhitelt igényel saját autójára, akkor egy átlagos szabadfelhasználású hitelnél jóval alacsonyabb kamatozású gyorskölcsönhöz juthat hozzá!
     
Gyorskölcsön, akár 3 nap alatt

Az autófedezetes kölcsön egy jelzálog alapú kölcsön, azonban a jelzálog alapú kölcsönöknél jóval gyorsabban, akár 3 nap alatt hozzá juthat!
  Kényelmesen intézheti

Akár online is igényelheti! A szerződéskötéshez nem szükséges befáradnia irodánkba. Bárhol az országban egy előre megbeszélt helyen és időpontban kötheti meg hitelszerződését.
     
Nagyobb összeget is igényelhet

Az igényelt hitelösszeg minimum 1.000.000 Ft lehet, de ennél nagyobb összegre lenne szüksége nem jelent gondot. Az igényelhető hitelösszeg felső határa az autója piaci értékének 80%-a lehet.
  Casco biztosítás

Ha Ön autóhitelt vesz fel saját autójára, akkor kérhet hozzá beépített Casco biztosítást, amivel egy rendkívül kedvező havidíjú biztosításhoz juthat hozzá. A Casco biztosítás nem kötelező, de kár lenne kihagyni! 

Kérje autóhitel ajánlatunkat online minden kötelezettség nélkül!

autóhitel kalkulátor 2013, használtautó hitel kalkulátor, hitelkalkulátor
 

Autóhitel saját autóra személyi hitel helyett


A személyi hitel általában kisebb összegű, rövidebb futamidejű, fedezet nélküli szabadfelhasználású hitel. Az autófedezetes visszlízing azonban egy jóval kedvezőbb kamatozású szabadfelhasználású gyorskölcsön, ahol a hitel fedezetét a hiteligénylő tulajdonában lévő autó képezi. Az autó továbbra is a hiteligénylő birtokában marad (de a tulajdonjoga átkerült a finanszírozóhoz),  így azt ugyan úgy használhatja, mint ahogy korábban tette.

Az autófedezetes hitelt Önnek akkor javasoljuk személyi hitel helyett, ha nagyobb összegre (minimum 1.000.000 Ft) van szüksége, és rendelkezik egy saját tulajdonú autóval.
Az igényléshez minden esetben szükséges, hogy az igénylő megfelelő jövedelemmel rendelkezzen.
 

Kérje autóhitel ajánlatunkat online minden kötelezettség nélkül!

autóhitel kalkulátor 2016, használtautó hitel kalkulátor, hitelkalkulátor
 


Az autófedezetes hitel tulajdonságai


Az autófedezetes hitel egy szabadfelhasználású jelzáloghitel, ahol a hitel fedezete a hiteligénylő saját tulajdonú autója. Adásvétel nem történik, autóját ugyanúgy használhatja tovább, mint azelőtt.

Mekkora összeget igényelhet?
Az igényelt hitel összege el kell, hogy érje minimum a 1.000.000 Ft-ot. A maximum hitelösszeg autója piaci értékének akár 80%-a is lehet.

Milyen autóra igényelhet autóhitelt?
Kizárólag Magyarországon forgalomba helyezett sajáttulajdonú autóra lehet autófedezetes hitelt igényelni, amelynek kora maximum 12 éves lehet.

Milyen hosszú lehet a futamidő?
Az autófedezetes hitel futamideje 1 évtől akár 5 évig (60 hónap) választható, de a futamidő maximum az autó 15 éves koráig tarthat.

Mennyi az átfutási idő?
A hiteligénylést követően a bank elkészíti a hitelképesség-vizsgálatot, amelynek eredményéről néhány órán belül értesítjük. Az egész folyamat nem tart tovább 2-3 napnál.

Mekkora lesz a THM?
A teljes hiteldíj mutató függ attól, hogy milyen finanszírozási típust választ, mekkora hitelösszeget igényel, milyen futamidőre, milyen korú autóra és, hogy köt-e casco biztosítást.

Ha szeretné tudni, hogy pontosan mennyi lesz a THM,
akkor kezdje itt!

autóhitel kalkulátor 2013, használtautó hitel kalkulátor, hitelkalkulátor
 


 


 

Szolgáltatásukkal kapcsolatban "nehéz" 1-2-sort írni mivel egy szóval is ki lehet fejezni: KITŰNŐ.
                       Móriczné Kóródi Margit


Az Önök által nyújtott szolgáltatás - mindamellett, hogy összehasonlítva más szolgáltatók ajánlataival rendkívül kedvező - kiemelkedő színvonalú, az ügyfél tájékoztatás teljeskörű és érthető. Az ügyintézés, hitelbírálat nagyon gyorsan lezajlott, az ügymenet alkalmazkodott az én időbeosztásomhoz.
                                 Horváth Zoltán


Nem vagyok jártas a hitelezés területén, ezért nem is akartam apró betűkkel trükköző, ismeretlen céggel hazárdírozni. Lényeges volt az is, hogy az adásvételnél nem kellett napokat töltenem az ügyintézéssel. A szolgáltatásukkal minden tekintetben meg vagyok elégedve.
                              Jávorszky Tamás


Legelőször, amikor emailben megkaptuk az előzetes kalkulációjukat, itthon agyaltunk, hogy mi lehet a "buktató"?! Aztán nagyon kedves kolléganőjével is többször egyeztetve végül meggyőzött, hogy nyugodtan higgyük el, hogy annyi az annyi! Tehát mi nagyon meg vagyunk önökkel elégedve .
                                 Kalmár Krisztián


Önöknél valóban "a vevő az úr" elbánásban volt részem...16 hónapos a kisfiam, számomra különösen fontos volt, hogy itthonról, íróasztal mellől mindent intézhettem, nem rabolták az időmet. ... Szinte kedvem lenne még lízingelni. :-) .
                                     Agárdi Beáta


Tovább az ügyfélvéleményekhez >>>

 

AutóhitelGuru - Hitel Kisokos

Autólízing: Autólízing alatt értjük, azokat a gépjárműfedezet mellett igénybe vehető finanszírozásokat, ahol a lízingbe vevő, használja az autót, de az a futamidő végéig, jogilag a bank tulajdonát képezi.  Lehetőség van, a már meglévő autót is eladni a banknak, amit utána továbbra is használhatunk. Ezt nevezzük Visszlízingnek.
Autólízing ajánlatunkról  >>>
EuroTax katalógusérték: Az EUROTAX Katalógus egy adatbázis, ami minden Magyarországon forgalmazott jármű márkát és típust tartalmaz. Az EUROTAX KATALÓGUS járműértékeinek alapján dolgoznak a biztosítók szakemberei, ezen forgalmi érték figyelembevételével fogja meghatározni, hogy mekkora a legnagyobb finanszírozható összeg.
Kérjen hitel ajánlatot és EuroTax értékelést autójára most! >>>
Gépjárműfedezet Mellett Nyújtott Kölcsön: Ez egy olyan formája a hiteleknek, ahol az Ügyfelünk csak a jármű törzskönyvét adja le nekünk. Mi bejegyeztetjük a nyilvántartásba a bank elidegenítési és terhelési tilalmát. Így Ügyfelünk opciós vételi jogot enged a banknak arra az esetre, ha a szerződéses fizetési kötelezettségeit nem teljesítené.
Gépjárműfedezet Mellett Nyújtott Kölcsön  >>>
Lopás és totálkár Casco: Csak autóhitel vagy autólízing szerződés mellé igényelhet, az autó 120 hónapos kora előtt. Így a havi díjakat a törlesztő részletekbe beépítve fizetheti.  Az önrész mértéke mindössze 10%, de minimum 200.000,-Ft. Kedvező díj mellett nyújt fedezetet arra az esetre, ha a járművet ellopják, vagy nagyobb mértékben megsérül
Lopás és Totálkár Casco >>>

Az Autóhitel Kisokosban található összes címszó megnézéséhez kattintson ide >>>

AutóhitelGuru

Kapcsolat  |  Jogi nyilatkozat  Impresszum

Autóhitel Alkusz Hitelügyintéző Kft.  "Autóhitel otthonról, százezrekkel olcsóbban"

 
Velünk számolhat: www.autohitelalkusz.hu