AutóhitelGuru -  Autóhitel kalkulátor 2018 és Autólízing kalkulátor 2018, autóhitel kalkulátor,használtautó hitel, használtautó hitel kalkulátor, hitelkalkulátor

  Hétvégi telefonos ügyelet  (szombat, vasárnap 8-20-ig): 06(70) 439 0690

AutóhitelGuru -  Autóhitel kalkulátor 2018 és Autólízing kalkulátor 2018 , használtautó hitel, használtautó hitel kalkulátor, hitelkalkulátor,Autóhitel, autóhitel kalkulátor

   


Gyorsan, sok pénzre van szüksége?

Autófedezetes hitellel 2 nap alatt, több millió forinthoz is hozzájuthat

 

AUTÓHITEL HASZNÁLTAUTÓ-ra  - Használtautó, használtautó hitel, autóhitel kalkulátor

Alacsony kamatozású gyorskölcsön autó fedezettel.

Ha családja vagy vállalkozása rendelkezik tehermentes gépjárművel, akkor az autó értékének akár 80%-át is elköltheti anélkül, hogy megválna tőle.

Mindössze két dolog kell hozzá: egy hitelképes igénylő és egy legalább 1,5M Ft értékű autó. Saját autója fedezetével úgy juthat autóhitelhez, hogy partnerbankunk piaci áron megvásárolja Öntől járművét. Az autó azonban mindvégig Önnél marad, mert a bank a vásárlással egy időben egy pénzügyi lízing keretében vissza is adja Önnek. Így Ön zavartalanul használhatja tovább az autót anélkül, hogy akár egyetlen percre is ki kéne szállnia belőle, eladóként azonban mégis megkapja a banktól az autó vételárának akár 80%-át is. Ezt az autófedezetes hiteltípust visszlízing konstrukciónak hívjuk, mert a bank amikor megveszi Öntől az autóját, egyből vissza is adja Önnek lízingbe.

 

Kérdései vannak a hitellel kapcsolatban?

A legjobb ajánlatra kíváncsi?

Hívja most hiteltanácsadónkat!Autóhitel saját autóra, Autófedezetes hitel, Autóhitel meglévő autóra, visszlízing autóra
 

Az autófedezetes hitel előnyei

 

Szabadfelhasználású

Az autófedezetes hitelt bármire elköltheti. Nincs semmilyen kikötés, hogy milyen célra használja fel.
A bank a pénzt az Ön számlájára utalja.
  Alacsony kamatozású

Ha Ön autóhitelt igényel saját autójára, akkor egy átlagos szabadfelhasználású hitelnél jóval alacsonyabb kamatozású gyorskölcsönhöz juthat hozzá!
     
Gyorskölcsön, akár már holnapra

Visszlízing konstrukciónkat Ügyfeleink általában autófedezetes gyorskölcsönként keresik, mert saját autójuk fedezetével az átlagos kölcsönöknél jóval gyorsabban, akár 1-2 nap alatt is hozzájuthatnak.
  Kényelmesen intézheti

Akár online is igényelheti! A szerződéskötéshez nem szükséges befáradnia irodánkba. Bárhol az országban egy előre megbeszélt helyen és időpontban kötheti meg hitelszerződését.
     
Nagyobb összeget is igényelhet

Az igényelt hitelösszeg minimum 1.000.000 Ft lehet, de ennél akár sokkal nagyobb összeg sem jelent gondot. Az igényelhető hitelösszeg felső határa az autója piaci értékének 80%-a lehet.
  Casco biztosítás

Ha Ön autóhitelt vesz fel saját autójára, akkor kérhet hozzá beépített Casco biztosítást, amivel egy rendkívül kedvező havidíjú biztosításhoz juthat hozzá. Casco biztosítás csak 4.000.000 Ft felett kötelező. 

Kérdései vannak a hitellel kapcsolatban?

A legjobb ajánlatra kíváncsi?

Hívja most hiteltanácsadónkat!


Autóhitel saját autóra, Autófedezetes hitel, Autóhitel meglévő autóra, visszlízing autóra
 

Autóhitel saját autóra személyi hitel helyett


A személyi hitel általában kisebb összegű, rövidebb futamidejű, fedezet nélküli szabadfelhasználású hitel. Az autófedezetes visszlízing azonban egy jóval kedvezőbb kamatozású szabadfelhasználású gyorskölcsön, ahol a hitel fedezetét a hiteligénylő tulajdonában lévő autó képezi. Az autó továbbra is a hiteligénylő birtokában marad (de a tulajdonjoga átkerült a finanszírozóhoz),  így azt ugyan úgy használhatja, mint ahogy korábban tette.

Az autófedezetes hitelt Önnek akkor javasoljuk személyi hitel helyett, ha nagyobb összegre (minimum 1.000.000 Ft) van szüksége, és rendelkezik egy saját tulajdonú autóval.
Az igényléshez minden esetben szükséges, hogy az igénylő megfelelő jövedelemmel rendelkezzen.
 

Kérdései vannak a hitellel kapcsolatban?

A legjobb ajánlatra kíváncsi?

Hívja most hiteltanácsadónkat!


autóhitel kalkulátor 2018, használtautó hitel kalkulátor, hitelkalkulátor
 


Az autófedezetes hitel tulajdonságai


Az autófedezetes hitel egy szabadfelhasználású jelzáloghitel, ahol a hitel fedezete a hiteligénylő saját tulajdonú autója. A visszlízing keretében az autót ugyan a banknak el kell adni, de azonnal vissza is lízingeli, így autóját Ön ugyanúgy használhatja tovább, mint azelőtt.

Mekkora összeget igényelhet?
Az igényelt hitel összege el kell, hogy érje minimum a 1.000.000 Ft-ot. A maximum hitelösszeg autója piaci értékének akár 80%-a is lehet.

Milyen autóra igényelhet autóhitelt?
Kizárólag Magyarországon forgalomba helyezhető autóra lehet autófedezetes hitelt igényelni, amelynek kora maximum 12 éves lehet.

Milyen hosszú lehet a futamidő?
Az autófedezetes hitel futamideje 1 évtől akár 7 évig (84 hónap) választható, de a futamidő maximum az autó 16 éves koráig tarthat.

Mennyi az átfutási idő?
A hiteligénylést követően a bank elkészíti a hitelképesség-vizsgálatot, amelynek eredményéről néhány órán belül értesítjük. Az egész folyamat nem tart tovább 1-3 napnál.

Mekkora lesz a THM?
A teljes hiteldíj mutató függ attól, hogy milyen finanszírozási típust választ, mekkora hitelösszeget igényel, milyen futamidőre, milyen korú autóra és, hogy köt-e casco biztosítást.

Kérdései vannak a hitellel kapcsolatban?

A legjobb ajánlatra kíváncsi?

Hívja most hiteltanácsadónkat!


Autóhitel saját autóra, Autófedezetes hitel, Autóhitel meglévő autóra, visszlízing autóra
 


 


 

Szolgáltatásukkal kapcsolatban "nehéz" 1-2-sort írni mivel egy szóval is ki lehet fejezni: KITŰNŐ.
                       Móriczné Kóródi Margit


Az Önök által nyújtott szolgáltatás - mindamellett, hogy összehasonlítva más szolgáltatók ajánlataival rendkívül kedvező - kiemelkedő színvonalú, az ügyfél tájékoztatás teljeskörű és érthető. Az ügyintézés, hitelbírálat nagyon gyorsan lezajlott, az ügymenet alkalmazkodott az én időbeosztásomhoz.
                                 Horváth Zoltán


Nem vagyok jártas a hitelezés területén, ezért nem is akartam apró betűkkel trükköző, ismeretlen céggel hazárdírozni. Lényeges volt az is, hogy az adásvételnél nem kellett napokat töltenem az ügyintézéssel. A szolgáltatásukkal minden tekintetben meg vagyok elégedve.
                              Jávorszky Tamás


Legelőször, amikor emailben megkaptuk az előzetes kalkulációjukat, itthon agyaltunk, hogy mi lehet a "buktató"?! Aztán nagyon kedves kolléganőjével is többször egyeztetve végül meggyőzött, hogy nyugodtan higgyük el, hogy annyi az annyi! Tehát mi nagyon meg vagyunk önökkel elégedve .
                                 Kalmár Krisztián


Önöknél valóban "a vevő az úr" elbánásban volt részem...16 hónapos a kisfiam, számomra különösen fontos volt, hogy itthonról, íróasztal mellől mindent intézhettem, nem rabolták az időmet. ... Szinte kedvem lenne még lízingelni. :-) .
                                     Agárdi Beáta


Tovább az ügyfélvéleményekhez >>>

 

AutóhitelGuru - Hitel Kisokos

Autóhitel: Autóhitel alatt az összes gépjárműfedezet mellett igénybe vehető kölcsönt értjük. Ide tartozik, elsősorban az autó adásvétel kapcsán igénybe vehető autólízing, valamint a már meglévő autóra, mint fedezetre igénybe vehető visszlízing is.
Autóhitel ajánlatunk >>>
Hitelkiváltás: Hitelkiváltásról akkor beszélünk, ha adásvétel kapcsán az autólízinget, vagy a visszlízinget úgy vesszük igénybe, hogy ezzel egy időben, egy korábban felvett autóhitelt lezárunk. Kifizetjük a fennálló tartozást, és a járművet újra finanszírozásba vonjuk.

Gépjárműfedezet Mellett Nyújtott Kölcsön: Ez egy olyan formája a hiteleknek, ahol az Ügyfelünk csak a jármű törzskönyvét adja le nekünk. Mi bejegyeztetjük a nyilvántartásba a bank elidegenítési és terhelési tilalmát. Így Ügyfelünk opciós vételi jogot enged a banknak arra az esetre, ha a szerződéses fizetési kötelezettségeit nem teljesítené.
Gépjárműfedezet Mellett Nyújtott Kölcsön  >>>
Lopás és totálkár Casco: Csak autóhitel vagy autólízing szerződés mellé igényelhet, az autó 120 hónapos kora előtt. Így a havi díjakat a törlesztő részletekbe beépítve fizetheti.  Az önrész mértéke mindössze 10%, de minimum 200.000,-Ft. Kedvező díj mellett nyújt fedezetet arra az esetre, ha a járművet ellopják, vagy nagyobb mértékben megsérül
Lopás és Totálkár Casco >>>

Az Autóhitel Kisokosban található összes címszó megnézéséhez kattintson ide >>>

AutóhitelGuru

Kapcsolat  |  Jogi nyilatkozat  Impresszum

  "Autóhitel otthonról, százezrekkel olcsóbban"

 
Velünk számolhat: www.autohitelazonnal.hu