AutóhitelGuru -  Autóhitel kalkulátor 2018 és Autólízing kalkulátor 2018, autóhitel kalkulátor,használtautó hitel, használtautó hitel kalkulátor, hitelkalkulátor

  Hétvégi telefonos ügyelet  (szombat, vasárnap 8-20-ig): 06(70) 439 0690

AutóhitelGuru -  Autóhitel kalkulátor 2018 és Autólízing kalkulátor 2018 , használtautó hitel, használtautó hitel kalkulátor, hitelkalkulátor,Autóhitel, autóhitel kalkulátor

   


Havi FIX

 

Alacsony kamatozás kiszámítható törlesztőrészletek mellett!

A Havi FIX szolgáltatás lehetővé teszi ügyfeleink számára, hogy plusz költségek nélkül, árfolyam ingadozástól függetlenül, havonta egyenlő részletekben fizessék vissza devizában fölvett hitelüket. Így kiszámíthatóvá válik a hiteltörlesztés, és jobban tud tervezni havi kiadásaival.Hogyan működik a Havi FIX?


A devizában igényelt hitel esetén a kamatváltozás hatásait nem a futamidő alatt, hanem a futamidő végén számoljuk el Önnek, legyen az pozitív vagy negatív eltérés.

A havi törlesztőrészlet összege a futamidő alatt mindvégig változatlan marad függetlenül a finanszírozási szerződés devizanemétől.

Az árfolyam és kamatváltozások hatása a futamidő hosszában, illetve a mindenkori utolsó havi törlesztő részletben kerül érvényesítésre.

Mennyivel változik a futamidő hossza?

Ha ügyfelünk fizetési kötelezettsége nő/csökken, akkor a finanszírozási szerződés futamideje is egy hónappal nő/csökken.

Minden alkalommal, amikor a növekedés/csökkenés halmozott mértéke meghaladja a fix havi törlesztőrészlet összegét, akkor a futamidő egy újabb hónappal nő/csökken.

Így a meghosszabbodott, vagy lerövidült teljes futamidő utolsó törlesztőrészlete, - amennyiben nem éri el a fixen megállapított havi törlesztőrészletet összegét, - az előző havi törlesztőrészleten felüli összeg lesz.Ismerje meg jobban szolgáltatásainkat. Hívja munkatársunkat! >>>

Kapcsolódó tartalmak:

Vissza a főoldalra >>> 


 

Szolgáltatásukkal kapcsolatban "nehéz" 1-2-sort írni mivel egy szóval is ki lehet fejezni: KITŰNŐ.
                       Móriczné Kóródi Margit


Az Önök által nyújtott szolgáltatás - mindamellett, hogy összehasonlítva más szolgáltatók ajánlataival rendkívül kedvező - kiemelkedő színvonalú, az ügyfél tájékoztatás teljeskörű és érthető. Az ügyintézés, hitelbírálat nagyon gyorsan lezajlott, az ügymenet alkalmazkodott az én időbeosztásomhoz.
                                 Horváth Zoltán


Nem vagyok jártas a hitelezés területén, ezért nem is akartam apró betűkkel trükköző, ismeretlen céggel hazárdírozni. Lényeges volt az is, hogy az adásvételnél nem kellett napokat töltenem az ügyintézéssel. A szolgáltatásukkal minden tekintetben meg vagyok elégedve.
                              Jávorszky Tamás


Legelőször, amikor emailben megkaptuk az előzetes kalkulációjukat, itthon agyaltunk, hogy mi lehet a "buktató"?! Aztán nagyon kedves kolléganőjével is többször egyeztetve végül meggyőzött, hogy nyugodtan higgyük el, hogy annyi az annyi! Tehát mi nagyon meg vagyunk önökkel elégedve .
                                 Kalmár Krisztián


Önöknél valóban "a vevő az úr" elbánásban volt részem...16 hónapos a kisfiam, számomra különösen fontos volt, hogy itthonról, íróasztal mellől mindent intézhettem, nem rabolták az időmet. ... Szinte kedvem lenne még lízingelni. :-) .
                                     Agárdi Beáta


Tovább az ügyfélvéleményekhez >>>

 

AutóhitelGuru - Hitel Kisokos

Autóhitel: Autóhitel alatt az összes gépjárműfedezet mellett igénybe vehető kölcsönt értjük. Ide tartozik, elsősorban az autó adásvétel kapcsán igénybe vehető autólízing, valamint a már meglévő autóra, mint fedezetre igénybe vehető visszlízing is.
Autóhitel ajánlatunk >>>
EuroTax katalógusérték: Az EUROTAX Katalógus egy adatbázis, ami minden Magyarországon forgalmazott jármű márkát és típust tartalmaz. Az EUROTAX KATALÓGUS járműértékeinek alapján dolgoznak a biztosítók szakemberei, ezen forgalmi érték figyelembevételével fogja meghatározni, hogy mekkora a legnagyobb finanszírozható összeg.
Kérjen hitel ajánlatot és EuroTax értékelést autójára most! >>>
Lopás és totálkár Casco: Csak autóhitel vagy autólízing szerződés mellé igényelhet, az autó 120 hónapos kora előtt. Így a havi díjakat a törlesztő részletekbe beépítve fizetheti.  Az önrész mértéke mindössze 10%, de minimum 200.000,-Ft. Kedvező díj mellett nyújt fedezetet arra az esetre, ha a járművet ellopják, vagy nagyobb mértékben megsérül
Lopás és Totálkár Casco >>>

Az Autóhitel Kisokosban található összes címszó megnézéséhez kattintson ide >>>

AutóhitelGuru

Kapcsolat  |  Jogi nyilatkozat  Impresszum

  "Autóhitel otthonról, százezrekkel olcsóbban"

 
Velünk számolhat: www.autohitelazonnal.hu