AutóhitelGuru - Autóhitel kalkulátor 2018 és Autólízing kalkulátor 2018, autóhitel kalkulátor,használtautó hitel, használtautó hitel kalkulátor, hitelkalkulátor

  Hétvégi telefonos ügyelet  (szombat, vasárnap 8-20-ig): 06(70) 439 0690

AutóhitelGuru - Autóhitel kalkulátor 2018 és Autólízing kalkulátor 2018 , használtautó hitel, használtautó hitel kalkulátor, hitelkalkulátor,Autóhitel, autóhitel kalkulátor

   

Autóhitel és Autólízing kalkulátor 2019

 
   
   Finanszírozás célja:
   Járműkategória:
   
    év 
hónap
   
   Az eladó:
   Igénylő (vevő):   Cég     Magánszemély
   Finanszírozás típusa:
  Lízing  Hitel
 Lízing
   
    Forint
  
    hónap
   
         Törlesztőrészlet: 44.844 Ft/hónap
         THM: 6.92 %
 

Valódi törlesztőrészletek
AZONNAL! 

 •   Nem kell várnia az ügyintéző jelentkezésére
 •   A nap 24 órájában rendelkezésére állunk
 •   Valós, egyedi, szerződéskész hitelajánlatot kap
 •   Önnek nem jár semmilyen kötelezettséggel
 

Töltse ki Autóhitel Kalkulátorunkat,
és azonnal megkapja szerződés kész
hitelajánlatunkat, itt a weboldalon!

Gépjármű tipusa: A finanszíroztatni kívánt autó gyártmánya és tipusa  pl.:  Ford Focus 1.6 TDCI
Típus: A finanszíroztatni kívánt autó pontos típusa és felszereltsége pl.: Focus 1.6 TDCI Ambiante
Évjárat: A finanszírozás kezdetekor a gépjármű max. 12 éves lehet!
Vételár: A gépjármű piaci értékének el kell érnie minimum az 500.000 Ft-ot!

Igénylő: A finanszírozást igényelhetik vállalkozások és magánszemélyek is. Különbség van azonban a választható finanszírozás típusában, a szükséges önerő mértékében és a futamidő hosszában. Magánszemélyek csak Forint alapon igényelhetnek finanszírozást.Nyíltvégű pénzügyi lízing ajánlatot kérjen tanácsadóinktól.

+36 (1) 334 2828

Finanszírozás típusa: A finanszírozott összeget magánszemélyek igényelhetik hitel, vagy pénzügyi lízing formájában. Hitel esetén 5%-al nagyobb önerőre lesz szükség. Vállalkozások csak pénzügyi lízinget vehetnek igénybe. Magánszemélyek csak Forint alapon igényelhetnek finanszírozást.

Devizanem: A finanszírozást igényelheti forint (HUF), vagy euró (EUR) alapon, azonban magánszemélyek esetén az EUR alapú finanszírozás nem választható.
 

Igényelt összeg: Az igényelt összegnek el kell érnie minimum a 300.000 Ft-ot! Saját járműre felvett hitelnél a hitelösszeg minimum 500.000 Ft!
Önerő: A szükséges önerő mértéke az igénybevevő, a finanszírozási forma és a devizanem függvényében változik.( minimum 20%, 25%) Magánszemélyek csak Forint alapon igényelhetnek finanszírozást.
 

Futamidő (hónap): A futamidő lízingnél maximum 84 hónap  lehet. Hitelnél vagy saját autónál 60 hónap.
De a finanszírozás futamideje nem nyúlhat tovább a gépjármű 15 éves koránál.
Járműkategória:
Az alábbi járműkategóriákat finanszírozzuk:
 • autó: személyautó, terepjáró
 • motor: forgalmi rendszámmal rendelkező motorkerékpár
 • kishaszongépjármű: 3,5 tonna alatti haszongépjármű
Minden esetben feltétel, hogy a gépjármű rendelkezzen érvényes magyarországi forgalmi engedéllyel
A finanszírozás célja:
 • Gépjárművásárláshoz: a finanszírozás feltétele, hogy egy új, vagy egy használt gépjárművet vásároljon
   
 • Kölcsön meglévő járműre: a finanszírozás feltétele, hogy Önnek már legyen egy saját tulajdonú gépjárműve, amire szabadfelhasználású kölcsönt igényelhet.
Az eladó:
 
 • A jármű tulajdonosa: magánszemély, vagy vállalkozás, amely nem üzletszerűen foglalkozik gépjárművek értékesítésével.
   
 • Autókereskedés: olyan vállalkozás, amelynek a gépjárműkereskedés a fő tevékenysége.
Casco biztosítás:
 
 • CASCO-val: Casco köteles finanszírozás saját kötésű külső Casco-val.
  Ha az általunk kínált beépített Casco érdekli, kérje hiteltanácsadóink segítségét.
   
 • CASCO nélkül: Casco biztosítástól független finanszírozás.
 

Miért jó Önnek Autóhitel Kalkulátorunk?

• Mert mostantól senki sem tudja rávenni egy több százezer
    forinttal drágább autóhitel, vagy autólízing konstrukcióra
• Mert valós, egyedi, szerződés kész hitelajánlatokat készíthet
• Mert nem kell várnia autóhitel tanácsadónk jelentkezésére
• Mert a nap 24 órájában bármikor a rendelkezésére állunk
• Mert az Autóhitel Kalkulátor használata nem kötelezi semmire

 

Tudta , hogy 5 év alatt, havi 4.000 Ft-tal alacsonyabb törlesztőrészlettel,
240.000 Ft-ot spórolhat autóhitelén!?


Számolja ki, mennyi pénzt takaríthat meg!

Vagy hívja most autóhitel tanácsadónkat,

ha az alacsony törlesztő-részletek mellett az is érdekli, milyen buktatókat kell elkerülnie, hogy később se legyenek több százezer forintos váratlan kiadásai !Autóhitel Vonal: 06 (70) 439 0690

     Orbán Imre - Autóhitel és Autólízing tanácsadó - Autóhitel kalkulátor 2019 és Autólízing kalkulátor 2019
 

Megtalálta a megfelelő autót és csak egy jó hitel kellene hozzá?
Hívja hiteltanácsadónkat és most rögtön elindíthatja autóhitelét!


Az autohitelguru.hu weboldalon megjelenített, illetve e-mailben is elküldött autóhitel és autólízing ajánlatainkra biztosan számíthat. Nálunk nem fordulhat elő, hogy a hitelbírálat után, vagy épp az aláíráskor kiderül, hogy egy magasabb összeg került a szerződésbe. Amit egy héten belül, ugyanazon konstrukcióra kiszámolt autóhitel kalkulátorunkkal, annál egyetlen forinttal sem lesz magasabb a szerződésében szereplő törlesztőrészlet. A kalkuláció elkészítése után ugyanis 1 héten át garantáljuk Önnek, hogy még egy kamatemelés esetén is az autóhitel ajánlatunkban szereplő kedvezőbb törlesztőrészlettel szerződhet, ha garantált ajánlatunkban szereplő autóhitel vagy autólízing konstrukcióra, Irodánk segítségével köti meg gépjármű finanszírozási szerződését.

 Még csak nézelődik, de érdekli melyik konstrukció a legolcsóbb?

Autóhitel kalkulátorunkat és munkatársaink segítségét akkor is bátran használhatja, ha még nem tudja pontosan, hogy melyik autót fogja megvenni. Autóhitel kalkulátorunkkal így is pontos képet kaphat az elérhető autóhitel és autólízing lehetőségekről és azok díjairól. Nem ritka, hogy Ügyfeleink akár hónapokkal az autóvásárlás előtt keresnek meg minket. A szerződés típusát és részleteit ugyanis már jó előre le tudjuk egyeztetni, így beszélgetésünk után már Ön is felkészülten tárgyalhat az eladóval. Pontosan tudni fogja, hogy mit kell tennie, ha megtalálta a megfelelő autót és eladót.


Autóhitel Vonal: 06 (70) 439 0690

     Orbán Imre - Autóhitel és Autólízing tanácsadó - Autóhitel kalkulátor 2019 és Autólízing kalkulátor 2019
 

Autóhitel kalkulátorunk használata ingyenes és kötelezettségek nélküli.

Ha Ön már pontosan tudja, hogy milyen autót akar vásárolni és milyen autófinanszírozási konstrukciót érdemes választania, akkor online autóhitel kalkulátorunkkal most azonnal hozzájuthat részletes, szerződés kész autóhitel és autólízing ajánlatainkhoz.

Amit az internetes autóhitel kalkulátorokról tudni érdemes:


Autóhitel Gyors Kalkulátor

Az autóhitel gyors kalkulátorok lényege, hogy az érdeklődők nagyságrendileg tervezni tudjanak a felvett hitelösszeggel és a futamidővel. Első sorban azoknak való, akik még nem tudják pontosan, hogy milyen autót akarnak megvásárolni. A gépjármű-finanszírozási piacon több online autóhitel kalkulátor is megtalálható, amelyek csupán pár adatból számolnak a legolcsóbb, EUR alapú, új autós lízingkonstrukcióval. Ezek jobb esetben valós, de kevéssé elérhető törlesztőket, rosszabb esetben teljesen fiktív számításokat végeznek.

Sajnos, az autóhitel gyors kalkulátorokat és az ilyen néven jelölt ajánlatkérő űrlapokat a legtöbb esetben csak arra használják, hogy egy mézesmadzagnak szánt kalkulációval, vagy annak reményével ”becsalogassák” az érdeklődőket.

Így ugyanis még nem kell a honlapon megmutatni a valós, akár havi 5-10.000 forinttal is drágább törlesztő-részleteket, aminek ismeretében már biztosan nem vennék fel a kapcsolatot a honlap üzemeltetőjével.

Érdemes tudni, hogy a Hitel és Pénzintézeti törvény valamennyi pénzintézetnek és hitelközvetítőnek kötelezően előírja, hogy bármilyen törlesztőrészletet, díjat tartalmazó hitelajánlatában, a törlesztőrészlet mellett, a Teljes Hiteldíj Mutató (THM) értékét is kötelezően fel kell tüntetnie.

 

Csak olyan autóhitel kalkulátornak higgyen, melynek törlesztő-részleteire írásos garanciát vállalnak és névre szóló, egyedi ajánlat formájában is elküldik Önnek! Az ajánlatnak tartalmaznia kell a teljes hiteldíj mutatót (THM) és a visszafizetett kamatot is.


Autóhitel Vonal: 06 (70) 439 0690

     Orbán Imre - Autóhitel és Autólízing tanácsadó - Autóhitel kalkulátor 2019 és Autólízing kalkulátor 2019
 

Autóhitel kalkulátor 2019

A 2010-es évben a Pénzügyi Szervek Állami Felügyelete (PSZÁF) számos korlátozást vezetett be a gépjármű-finanszírozás területén. Ezek elsősorban a finanszírozás futamidejét, az önerő mértékét és a devizanemet érintették.

Korábban Ön is találkozhatott olyan autóhitel kalkulátorral, amely lehetővé tette, hogy akár 10% önerővel is számoljon. A pénzügyi válságot követően először 2009-ben állami rendelet alapján a bankok egységesen felemelték 20%-ra a szükséges önerő mértékét.

2010-ben tovább szigorodtak a feltételek. A svájci frank alapú gépjármű-finanszírozás a magas kockázat miatt szinte minden finanszírozónál megszűnt és a devizahitelek kockázatának enyhítése érdekében tovább növelték a szükséges önerő mértékét.

Ma már a kisebb kockázatnak, a minimális kamatkülönbségnek és az alacsonyabb szükséges önerőnek köszönhetően, az autóhitelek több mint 90%-át forint alapon igénylik az Ügyfelek.

Az autohitelguru.hu weboldalunkon található autóhitel kalkulátor mindig naprakészen követi a változásokat, így Ön mindig az aktuális jogi szabályozásoknak megfelelő és pontos autóhitel és autólízing ajánlatokat érheti el nálunk.

 

Miért az autohitelguru.hu-n kötött autóhitel szerződést
több mint 4000 Ügyfelünk?


 

  Hitelbírálat néhány órán belül

A hitelbírálat eredményéről néhány órán belül értesítjük ügyfeleinket. A teljes ügymenetre is csupán 2-5 munkanapra van szükség – a szerződéskötéstől a teljes hitelösszeg megérkezéséig.
Autóhitel ügyintézés menete >>>
     
  Ingyenes mobilügyintézés az egész ország területén!

Akár otthonában, vagy munkahelyén is intézheti autóhitel igénylését. Egyszer sem szükséges bejönnie irodánkba. Kollégánk házhoz viszi a szerződést is! Ez Önnek egy fillérjébe sem kerül, mert a mobilügyintézés teljesen díjmentes szolgáltatásunk!
Autóhitel mobilügyintézés >>>
     
  Autóhitel havi fix törlesztőrészlettel

Nincs váratlan plusz kiadás! Autóhitelét igényelheti fix havi törlesztőrészlettel. Így nem a havi törlesztőrészlet nő, vagy csökken, hanem a futamidő változik.
Havi Fix törlesztőrészlet >>>
     
  Kedvező Casco biztosítás igényelhető hozzá

Autóhiteléhez most rendkívül alacsony havidíj mellett igényelhet hitelbeépített Casco biztosítást. Függetlenül az Ön nemétől, korától, autójának tipusától a biztosítás díját csak a finanszírozni kívánt autó értéke határozza meg.
Beépített Casco biztosítás >>>


Autóhitel Vonal: 06 (70) 439 0690


     Orbán Imre - Autóhitel és Autólízing tanácsadó - Autóhitel kalkulátor 2019 és Autólízing kalkulátor 2019
 


 
 

AutóhitelGuru - Hitel Kisokos

Autóhitel: Autóhitel alatt az összes gépjárműfedezet mellett igénybe vehető kölcsönt értjük. Ide tartozik, elsősorban az autó adásvétel kapcsán igénybe vehető autólízing, valamint a már meglévő autóra, mint fedezetre igénybe vehető visszlízing is.
Autóhitel ajánlatunk >>>
EuroTax katalógusérték: Az EUROTAX Katalógus egy adatbázis, ami minden Magyarországon forgalmazott jármű márkát és típust tartalmaz. Az EUROTAX KATALÓGUS járműértékeinek alapján dolgoznak a biztosítók szakemberei, ezen forgalmi érték figyelembevételével fogja meghatározni, hogy mekkora a legnagyobb finanszírozható összeg.
Kérjen hitel ajánlatot és EuroTax értékelést autójára most! >>>
Lopás és totálkár Casco: Csak autóhitel vagy autólízing szerződés mellé igényelhet, az autó 120 hónapos kora előtt. Így a havi díjakat a törlesztő részletekbe beépítve fizetheti.  Az önrész mértéke mindössze 10%, de minimum 200.000,-Ft. Kedvező díj mellett nyújt fedezetet arra az esetre, ha a járművet ellopják, vagy nagyobb mértékben megsérül
Lopás és Totálkár Casco >>>

Az Autóhitel Kisokosban található összes címszó megnézéséhez kattintson ide >>>

AutóhitelGuru

Kapcsolat  |  Jogi nyilatkozat  Impresszum

  "Autóhitel otthonról, százezrekkel olcsóbban"

 
Velünk számolhat: www.autohitelazonnal.hu