AutóhitelGuru -  Autóhitel kalkulátor 2018 és Autólízing kalkulátor 2018, autóhitel kalkulátor,használtautó hitel, használtautó hitel kalkulátor, hitelkalkulátor

  Hétvégi telefonos ügyelet  (szombat, vasárnap 8-20-ig): 06(70) 439 0690

AutóhitelGuru -  Autóhitel kalkulátor 2018 és Autólízing kalkulátor 2018 , használtautó hitel, használtautó hitel kalkulátor, hitelkalkulátor,Autóhitel, autóhitel kalkulátor

   


Autóhitel mobilügyintézés

A mobil ügyintézés egy teljesen díjmentes kényelmi szolgáltatásunk. Ott kötheti meg autóhitel-szerződését, ahol Önnek a legkényelmesebb, lehet az akár otthona, vagy munkahelye is.

Országos lefedettség
Mobilügyintézés szolgáltatásunkat azért hoztuk létre, hogy teljes értékű országos lefedettséget tudjunk biztosítani ügyfeleink részére. Így a kedvező hitelkonstrukcióinkról akkor sem kell lemondania, ha Ön nem lakik irodánk közelébe. A mobil ügyintézés lehetővé teszi, hogy kivétel nélkül az ország bármelyik településén jelen legyünk.

Kényelem ingyen
A mobilügyintézés teljesen díjmentes. A kényelem nem kerül önnek egy fillérjébe sem!

Az egész hiteligénylést otthonából intézheti
A mobilügyintézés szolgáltatásunkkal, gyakorlatilag lakóhelyéről intézheti az egész hiteligénylést, az első kapcsolatfelvételtől, az autó átvételéig. Egyszer sem szükséges befáradnia irodánkba. Elég csupán telefonon keresztül felvenni a kapcsolatot kollégánkkal, valamint e-mailben, vagy faxon elküldeni a szükséges papírokat.

Hogyan kezdje?
Ha megtalálta a megfelelő autót, és megegyezett az eladóval, azonnal elkezdheti a hitelügyintézést. Ehhez elég csupán felhívni kollégánkat és elküldeni a szükséges iratok másolatát.

A hiteligénylés benyújtásához szükségünk lesz az alábbi adatokra, iratok másolatára:

     - Személyi igazolvány
     - Lakcímkártya
     - Jogosítvány
     - Forgalmi engedély
     - Törzskönyv (ha az eladónál van)
     - 30 napnál nem régebbi jövedelemigazolás, vagy utolsó 2 havi folyószámla kivonat

Elég csupán a fenti iratok másolatát elküldenie kollégánknak e-mailben, vagy faxon!

 

Szolgáltatásukkal kapcsolatban "nehéz" 1-2-sort írni mivel egy szóval is ki lehet fejezni: KITŰNŐ.
                       Móriczné Kóródi Margit


Az Önök által nyújtott szolgáltatás - mindamellett, hogy összehasonlítva más szolgáltatók ajánlataival rendkívül kedvező - kiemelkedő színvonalú, az ügyfél tájékoztatás teljeskörű és érthető. Az ügyintézés, hitelbírálat nagyon gyorsan lezajlott, az ügymenet alkalmazkodott az én időbeosztásomhoz.
                                 Horváth Zoltán


Nem vagyok jártas a hitelezés területén, ezért nem is akartam apró betűkkel trükköző, ismeretlen céggel hazárdírozni. Lényeges volt az is, hogy az adásvételnél nem kellett napokat töltenem az ügyintézéssel. A szolgáltatásukkal minden tekintetben meg vagyok elégedve.
                              Jávorszky Tamás


Legelőször, amikor emailben megkaptuk az előzetes kalkulációjukat, itthon agyaltunk, hogy mi lehet a "buktató"?! Aztán nagyon kedves kolléganőjével is többször egyeztetve végül meggyőzött, hogy nyugodtan higgyük el, hogy annyi az annyi! Tehát mi nagyon meg vagyunk önökkel elégedve .
                                 Kalmár Krisztián


Önöknél valóban "a vevő az úr" elbánásban volt részem...16 hónapos a kisfiam, számomra különösen fontos volt, hogy itthonról, íróasztal mellől mindent intézhettem, nem rabolták az időmet. ... Szinte kedvem lenne még lízingelni. :-) .
                                     Agárdi Beáta


Tovább az ügyfélvéleményekhez >>>

 

AutóhitelGuru - Hitel Kisokos

Autóhitel: Autóhitel alatt az összes gépjárműfedezet mellett igénybe vehető kölcsönt értjük. Ide tartozik, elsősorban az autó adásvétel kapcsán igénybe vehető autólízing, valamint a már meglévő autóra, mint fedezetre igénybe vehető visszlízing is.
Autóhitel ajánlatunk >>>
Hitelkiváltás: Hitelkiváltásról akkor beszélünk, ha adásvétel kapcsán az autólízinget, vagy a visszlízinget úgy vesszük igénybe, hogy ezzel egy időben, egy korábban felvett autóhitelt lezárunk. Kifizetjük a fennálló tartozást, és a járművet újra finanszírozásba vonjuk.

Gépjárműfedezet Mellett Nyújtott Kölcsön: Ez egy olyan formája a hiteleknek, ahol az Ügyfelünk csak a jármű törzskönyvét adja le nekünk. Mi bejegyeztetjük a nyilvántartásba a bank elidegenítési és terhelési tilalmát. Így Ügyfelünk opciós vételi jogot enged a banknak arra az esetre, ha a szerződéses fizetési kötelezettségeit nem teljesítené.
Gépjárműfedezet Mellett Nyújtott Kölcsön  >>>
Lopás és totálkár Casco: Csak autóhitel vagy autólízing szerződés mellé igényelhet, az autó 120 hónapos kora előtt. Így a havi díjakat a törlesztő részletekbe beépítve fizetheti.  Az önrész mértéke mindössze 10%, de minimum 200.000,-Ft. Kedvező díj mellett nyújt fedezetet arra az esetre, ha a járművet ellopják, vagy nagyobb mértékben megsérül
Lopás és Totálkár Casco >>>

Az Autóhitel Kisokosban található összes címszó megnézéséhez kattintson ide >>>

AutóhitelGuru

Kapcsolat  |  Jogi nyilatkozat  Impresszum

  "Autóhitel otthonról, százezrekkel olcsóbban"

 
Velünk számolhat: www.autohitelazonnal.hu