Kérdéseim vannak a hitellel kapcsolatban!

Hitelfelvétel körültekintően? - Ismeri a buktatókat?

  • Magasabbak a törlesztőrészletek a szerződésben, mint amit kalkuláltak Önnek a kereskedőnél?
  • Mizonytalan a banki hitelképességében?
  • Elvitték az autót az orra elől, mert hosszú volt a hitel átfutási ideje?
  • Nem kap annyi hitelt a bejelentett jövedelme alapján, mint amennyire szüksége lenne, de fizetőképes?
  • Tudná folytatni a listát a saját tapasztalatával?

Az Autóhitelguru a legfőbb segítőtárs az autófinanszírozásban, segíti megoldani az összes problémát, ami felmerülhet a hitelfelvétel közben. Személyre szabott hiteltanácsadásunkat egyszerűen megrendelheti, amelynek költségét elengedjük, ha a hitelfelvételkor igénybe veszi az Autóhitelguru segítségét. (A személyre szabott tanácsadás értéke: 4900 Ft)

Hitelképességi vizsgálat

Szeretne biztos lenni a hitelképességében?
Megérne Önnek 10.000 Ft-ot, ha holnaptól biztosan nem vinné el egy készpénzes vevő sem az orra elől a legjobb vételt, mert azonnal lefoglalózhatja azt a mi kockázatunkra?
Sőt, még ennél is jobbat ajánlok Önnek.
Ha 30 napon belül végül nálunk köti meg a hitelszerződését, akkor egyrészt visszatérítjük Önnek a 10.000 Ft-ot, másrészt mivel már csak az autót kell vizsgálni, ezért 2 nap múlva átveheti azt az eladótól.

Mi megválaszoljuk

Az Autóhitelgurunál szakembereink 10 éves szakmai tapasztalattal, közvetlen banki hitelképességi próbavizsgálattal, nagyértékű gépkocsi vásárlása esetén a legkedvezőbb törlesztőrészletekkel segítenek, egyedi ügyfélkezeléssel. Kérje személyes tanácsadásunkat! Telefonon részletes tájékoztatást adunk az Ön igényeire szabva, és kidolgozzuk a legkedvezőbb ajánlatot a piacon, hogy csak a vezetési élményre kelljen koncentrálnia! Jó hírünk, hogy ha a hitelügyletet ránk bízza, a tanácsadás díját nem kell kifizetnie! (A személyre szabott tanácsadás értéke: 4900 Ft)
A hiteligénylés folyamatában többféle akadállyal is szembesülhet, az egyik lehetséges akadály, hogy a banki hitelképességi vizsgálat során a munkabér igazolását nem tudja teljesíteni, mert nem alkalmazott, vállalkozása van, külföldön dolgozik, vagy épp most lépett be a céghez, és még nincs hónapokra visszanyúló, igazolható fizetése. Ha bevételei alapján képes a törlesztőrészletek fizetésére, de nem tudja ezt a hitelképességi vizsgálaton láthatóvá tenni, az Autóhitelgurunál segítünk Önnek! Telefonos tanácsadói szolgáltatásunkkal személyre szabott hiteligénylési információkkal látjuk el. Ha nálunk bonyolítja a hiteligénylését, a tanácsadás díját nem kell kifizetnie! (A személyre szabott tanácsadás értéke: 4900 Ft)
Ha a külföldi jövedelmet nehezen, vagy nem tudja a banki hitelfelvételkor igazolni, de fizetőképes, és szeretne hitelre autót vásárolni, az Autóhitelgurunál szakembereink egyedi, telefonos tanácsadással segítenek. A telefonos tanácsadásunk alkalmával segítünk személyre szabott, kedvező feltételekkel az autója finanszírozásában. Ha velünk intézteti hitelfelvételét, elengedjük a tanácsadás díját. (A személyre szabott tanácsadás értéke: 4900 Ft)
Egy-két ezer forinttal olcsóbb havi törlesztőrészlettel is több tízezer forintot takaríthat meg összességében az ügyleten, ha a megfelelő hitelkonstrukciót választja. Az Autóhitelgurunál szakembereink az autófinanszírozás terén szerzett szakértelmükkel és kapcsolatrendszerükkel megtalálják Önnek a leginkább költséghatékony megoldást. Rendelje meg telefonos tanácsadásunkat, és ha az Autóhitelguru segítségével jön létre a hitelügylet, elengedjük a tanácsadás díját. (A személyre szabott tanácsadás értéke: 4900 Ft)
Vállalkozásoknak szívesen segítünk átlátni a nyíltvégű lízing ügymenetét, és megtaláljuk a cégének legmegfelelőbb lízingmegoldást. Az Autóhitelguru telefonos tanácsadását díjmentesen veheti igénybe, ha a hitelügyletét nálunk bonyolítja. (A személyre szabott tanácsadás értéke: 4900 Ft)
Az Autóhitelguru a teljes hiteligénylési folyamat minden részletében tud személyre szabott segítséget nyújtani. A céges és magánszemélyek részére szóló hitelkonstrukciók részleteiről és feltételeiről olvashat itt. A személyre szabott, telefonos egyedi hiteltanácsadásunkkal könnyen kiigazodhat a hiteligénylés Önre vonatkozó részleteiről, mindezt ingyen, ha a segítségünkkel köti meg hitelszerződését. (A személyre szabott tanácsadás értéke: 4900 Ft)
A hitelfelvétel egy gazdasági döntés, ami évekre szól, és érinti a költségvetését a mindennapokban. Az Autóhitelgurunál munkatársaink a legalaposabb szakmai tapasztalattal rendelkezve segítenek az Önnek legkedvezőbb, személyre szabott hitelkonstrukció megtalálásában, hogy valóban jó befektetés legyen autóját hitelből megvásárolnia. Kérje telefonos tanácsadásunkat, amelynek díját a velünk létrejött hitelügylet esetén elengedjük Önnek. (A személyre szabott tanácsadás értéke: 4900 Ft)
Ez csak egy részletkérdés a sokból. Felkészült a hitelfelvétel folyamatára? Ha autóját hitelre szeretné megvásárolni, szüksége lesz egy szakavatott, segítőtársra, aki eligazítja a hitelfelvételben. Az Autóhitelgurunál munkatársaink a személyre szabott ajánlattól a hitel folyósításáig segítenek, hogy a legrövidebb idő alatt, a legkevesebb ügyintézéssel új autójához juthasson. Kérje személyre szabott tanácsadásunkat, ahol már el is kezdhetjük az Ön igényei szerinti ügyintézést. Ha a hitelügyletet velünk bonyolítja, elengedjük a tanácsadás díját. (A személyre szabott tanácsadás értéke: 4900 Ft)

Kérdései vannak a hitellel kapcsolatban?

A legjobb ajánlatra kíváncsi?

Hívja hiteltanácsadónkat most!

06(70)439-0690

Elégedett ügyfeleink mondták