AutóhitelGuru -  Autóhitel kalkulátor 2018 és Autólízing kalkulátor 2018, autóhitel kalkulátor,használtautó hitel, használtautó hitel kalkulátor, hitelkalkulátor Autóhitel vonal : +36 (70) 439 0690

AutóhitelGuru -  Autóhitel kalkulátor 2018 és Autólízing kalkulátor 2018 , használtautó hitel, használtautó hitel kalkulátor, hitelkalkulátor,Autóhitel, autóhitel kalkulátor

   

Beépített Casco biztosítás:


Ezt a díjat Ön kényelmesen, havonta a törlesztő részletbe beépítve fizetheti!
Beépített Casco-s konstrukciónkban a normál, piacon megtalálható Casco havidíjak töredékéért juthat, Lopás és Totálkár Casco biztosításhoz!
Biztosító partnerünk az Union Biztosító Zrt., aki rendkívül alacsony önrésszel vállalja az Ön autójának biztosítását!
A biztosítás díját mindössze a finanszírozni kívánt autó értéke határozza meg. A biztosítás díja nem függ Ügyfelünk korától, nemétől, sőt az autó márkájától sem.

Beépített Lopás és Totálkár Casco biztosítás:


Az autó értékének mindössze 0,97- 1,56 %-a az éves Casco díj!


Beépített Lopás és Totálkár Casco biztosítást a jármű 120 hónapos koráig igényelhet, mely az autó korától függetlenül, a finanszírozás teljes futamidejére
érvényes. Ebben a konstrukcióban lopás és totálkár káresemények esetén fizet a biztosító. Önrész mértéke: 10%, de minimum 50.000,-Ft.


Például:

Opel Astra 1.4i, 2000.06. havi, vételár: 1.000.000,-Ft, budapesti, 28 éves tulajdonossal számolva.

Legolcsóbb Casco biztosítás díja: kb. 8.000,-Ft /hó

Beépített Casco-val: 1133,-Ft /hó


Beépített Casco biztosításaink csak autófinanszírozással, annak futamidejére vehetőek igénybe!

  AutóhitelGuru  - Beépített Casco Kalkulátor

 A gépjármű vételára :  
 Üzembentartás helyszíne :  
 A gépjármű évjárata :   
 Életkor: Üzemanyag: Típus:
 A gépjármű vételára alapján kiszámolva :
 a Teljeskörű Casco havidíja        :    Ft.
 a Lopás Totálkár Casco havidíja :    Ft.Érdeklődjön munkatársainknál az autóhitel lehetséges formáiról!

Elérhetőségeinket itt találja! >>>

Kérje beépített Casco-s autóhitel ajánlatunkat most! >>>
 

Szolgáltatásukkal kapcsolatban "nehéz" 1-2-sort írni mivel egy szóval is ki lehet fejezni: KITŰNŐ.
                       Móriczné Kóródi Margit


Az Önök által nyújtott szolgáltatás - mindamellett, hogy összehasonlítva más szolgáltatók ajánlataival rendkívül kedvező - kiemelkedő színvonalú, az ügyfél tájékoztatás teljeskörű és érthető. Az ügyintézés, hitelbírálat nagyon gyorsan lezajlott, az ügymenet alkalmazkodott az én időbeosztásomhoz.
                                 Horváth Zoltán


Nem vagyok jártas a hitelezés területén, ezért nem is akartam apró betűkkel trükköző, ismeretlen céggel hazárdírozni. Lényeges volt az is, hogy az adásvételnél nem kellett napokat töltenem az ügyintézéssel. A szolgáltatásukkal minden tekintetben meg vagyok elégedve.
                              Jávorszky Tamás


Legelőször, amikor emailben megkaptuk az előzetes kalkulációjukat, itthon agyaltunk, hogy mi lehet a "buktató"?! Aztán nagyon kedves kolléganőjével is többször egyeztetve végül meggyőzött, hogy nyugodtan higgyük el, hogy annyi az annyi! Tehát mi nagyon meg vagyunk önökkel elégedve .
                                 Kalmár Krisztián


Önöknél valóban "a vevő az úr" elbánásban volt részem...16 hónapos a kisfiam, számomra különösen fontos volt, hogy itthonról, íróasztal mellől mindent intézhettem, nem rabolták az időmet. ... Szinte kedvem lenne még lízingelni. :-) .
                                     Agárdi Beáta


Tovább az ügyfélvéleményekhez >>>

 

AutóhitelGuru - Hitel Kisokos

Autólízing: Autólízing alatt értjük, azokat a gépjárműfedezet mellett igénybe vehető finanszírozásokat, ahol a lízingbe vevő, használja az autót, de az a futamidő végéig, jogilag a bank tulajdonát képezi.  Lehetőség van, a már meglévő autót is eladni a banknak, amit utána továbbra is használhatunk. Ezt nevezzük Visszlízingnek.
Autólízing ajánlatunkról  >>>
EuroTax katalógusérték: Az EUROTAX Katalógus egy adatbázis, ami minden Magyarországon forgalmazott jármű márkát és típust tartalmaz. Az EUROTAX KATALÓGUS járműértékeinek alapján dolgoznak a biztosítók szakemberei, ezen forgalmi érték figyelembevételével fogja meghatározni, hogy mekkora a legnagyobb finanszírozható összeg.
Kérjen hitel ajánlatot és EuroTax értékelést autójára most! >>>
Teljes körű Casco: Csak autóhitel vagy autólízing szerződés mellé igényelhet, az autó 120 hónapos kora előtt. Így a havi díjakat a törlesztő részletekbe beépítve fizetheti. Kedvező díj mellett nyújt fedezetet arra az esetre, ha a járművet ellopják, vagy nagyobb mértékben megsérül. Ekkor a biztosító téríti meg a kár legnagyobb részét. Az önrész mértéke ugyanis mindössze 10%, de minimum 100.000,-Ft.
Teljes körű Beépített Casco  >>>

Az Autóhitel Kisokosban található összes címszó megnézéséhez kattintson ide >>>

AutóhitelGuru

Kapcsolat  |  Jogi nyilatkozat  Impresszum

  "Autóhitel otthonról, százezrekkel olcsóbban"

 
Velünk számolhat: www.autohitelazonnal.hu