AutóhitelGuru -  Autóhitel kalkulátor 2018 és Autólízing kalkulátor 2018, autóhitel kalkulátor,használtautó hitel, használtautó hitel kalkulátor, hitelkalkulátor Autóhitel vonal : +36 (70) 439 0690

AutóhitelGuru -  Autóhitel kalkulátor 2018 és Autólízing kalkulátor 2018 , használtautó hitel, használtautó hitel kalkulátor, hitelkalkulátor,Autóhitel, autóhitel kalkulátor

   

Beépített Casco biztosítás:


Ezt a díjat Ön kényelmesen, havonta a törlesztő részletbe beépítve fizetheti!
Beépített Casco-s konstrukciónkban a normál, piacon megtalálható Casco havidíjak töredékéért juthat, Teljes körű Casco biztosításhoz!
Biztosító partnerünk az Union Biztosító Zrt., aki rendkívül alacsony önrésszel vállalja az Ön autójának biztosítását!
A biztosítás díját mindössze a finanszírozni kívánt autó értéke határozza meg. A biztosítás díja nem függ Ügyfelünk korától, nemétől , sőt az autó márkájától sem.

Beépített, Teljes körű Casco biztosítás:


Az autó értékének mindössze 1,8 - 2,92 %-a az éves Casco díj!


Beépített Teljeskörű Casco biztosítást a jármű 120 hónapos koráig igényelhet,mely az autó korától függetlenül, a finanszírozás teljes futamidejére érvényes.
Önrész mértéke: 10%, de minimum 100.000,-Ft, mindennemű üvegkár esetén egységesen 10%.


Például:

Honda Civic 1.4i, 2004.06. havi, vételár: 2.000.000,-Ft, budapesti, 28 éves tulajdonossal számolva.

Legolcsóbb Casco biztosítás díja: kb. 18.000,-Ft /hó

Beépített Casco-val: 3900,-Ft /hó


Beépített Casco biztosításaink csak autófinanszírozással, annak futamidejére vehetőek igénybe!
 

  AutóhitelGuru  - Beépített Casco Kalkulátor

 A gépjármű vételára :  
 Üzembentartás helyszíne :  
 A gépjármű évjárata :   
 Életkor: Üzemanyag: Típus:
 A gépjármű vételára alapján kiszámolva :
 a Teljeskörű Casco havidíja        :    Ft.
 a Lopás Totálkár Casco havidíja :    Ft.Érdeklődjön munkatársainknál az autóhitel lehetséges formáiról!

Elérhetőségeinket itt találja! >>>

Kérje beépített Casco-s autóhitel ajánlatunkat most! >>>
 

Szolgáltatásukkal kapcsolatban "nehéz" 1-2-sort írni mivel egy szóval is ki lehet fejezni: KITŰNŐ.
                       Móriczné Kóródi Margit


Az Önök által nyújtott szolgáltatás - mindamellett, hogy összehasonlítva más szolgáltatók ajánlataival rendkívül kedvező - kiemelkedő színvonalú, az ügyfél tájékoztatás teljeskörű és érthető. Az ügyintézés, hitelbírálat nagyon gyorsan lezajlott, az ügymenet alkalmazkodott az én időbeosztásomhoz.
                                 Horváth Zoltán


Nem vagyok jártas a hitelezés területén, ezért nem is akartam apró betűkkel trükköző, ismeretlen céggel hazárdírozni. Lényeges volt az is, hogy az adásvételnél nem kellett napokat töltenem az ügyintézéssel. A szolgáltatásukkal minden tekintetben meg vagyok elégedve.
                              Jávorszky Tamás


Legelőször, amikor emailben megkaptuk az előzetes kalkulációjukat, itthon agyaltunk, hogy mi lehet a "buktató"?! Aztán nagyon kedves kolléganőjével is többször egyeztetve végül meggyőzött, hogy nyugodtan higgyük el, hogy annyi az annyi! Tehát mi nagyon meg vagyunk önökkel elégedve .
                                 Kalmár Krisztián


Önöknél valóban "a vevő az úr" elbánásban volt részem...16 hónapos a kisfiam, számomra különösen fontos volt, hogy itthonról, íróasztal mellől mindent intézhettem, nem rabolták az időmet. ... Szinte kedvem lenne még lízingelni. :-) .
                                     Agárdi Beáta


Tovább az ügyfélvéleményekhez >>>

 

AutóhitelGuru - Hitel Kisokos

Autóhitel: Autóhitel alatt az összes gépjárműfedezet mellett igénybe vehető kölcsönt értjük. Ide tartozik, elsősorban az autó adásvétel kapcsán igénybe vehető autólízing, valamint a már meglévő autóra, mint fedezetre igénybe vehető visszlízing is.
Autóhitel ajánlatunk >>>
EuroTax katalógusérték: Az EUROTAX Katalógus egy adatbázis, ami minden Magyarországon forgalmazott jármű márkát és típust tartalmaz. Az EUROTAX KATALÓGUS járműértékeinek alapján dolgoznak a biztosítók szakemberei, ezen forgalmi érték figyelembevételével fogja meghatározni, hogy mekkora a legnagyobb finanszírozható összeg.
Kérjen hitel ajánlatot és EuroTax értékelést autójára most! >>>
Szabad felhasználású hitel: Ez egy olyan finanszírozási forma, ahol nincs megkötve, hogy az Ügyfél mire fordítja a felvett hitelösszeget. A gépjármű nyújt fedezetet a bank számára arra, az esetre, ha az Ügyfél nem teljesítené a hitelből adódó fizetési kötelezettségeit. Ez a Gépjárműfedezet Mellett Nyújtott Kölcsön.
Szabadfelhasználású hitel  >>>
Lopás és totálkár Casco: Csak autóhitel vagy autólízing szerződés mellé igényelhet, az autó 120 hónapos kora előtt. Így a havi díjakat a törlesztő részletekbe beépítve fizetheti.  Az önrész mértéke mindössze 10%, de minimum 200.000,-Ft. Kedvező díj mellett nyújt fedezetet arra az esetre, ha a járművet ellopják, vagy nagyobb mértékben megsérül
Lopás és Totálkár Casco >>>

Az Autóhitel Kisokosban található összes címszó megnézéséhez kattintson ide >>>

AutóhitelGuru

Kapcsolat  |  Jogi nyilatkozat  Impresszum

  "Autóhitel otthonról, százezrekkel olcsóbban"

 
Velünk számolhat: www.autohitelazonnal.hu