AutóhitelGuru -  Autóhitel kalkulátor 2018 és Autólízing kalkulátor 2018, autóhitel kalkulátor,használtautó hitel, használtautó hitel kalkulátor, hitelkalkulátor

  Hétvégi telefonos ügyelet  (szombat, vasárnap 8-20-ig): 06(70) 439 0690

AutóhitelGuru -  Autóhitel kalkulátor 2018 és Autólízing kalkulátor 2018 , használtautó hitel, használtautó hitel kalkulátor, hitelkalkulátor,Autóhitel, autóhitel kalkulátor

   


Autóhitelek forint és deviza alapon


 

Milyen devizahiteleket kínálunk?


Autóhitelünk a forint alapú hitelek mellett különböző deviza alapokon is kínál gépjármű-finanszírozási megoldásokat. Jelenleg a finanszírozási ajánlataink között a forint alapú hitelek mellett megtalálhatóak az euró (EUR) alapú autóhitelek is.
 

Forint alapú és a deviza alapú autóhitel különbségei


A deviza alapú autóhitelek általában alacsonyabb kamatozásúak, így sok esetben a havi törlesztőrészlet is jóval kedvezőbb, mintha forint alapon igényelné a hitelt. Nem szabad azonban megfeledkezni arról, hogy a deviza alapú finanszírozás esetén az árfolyamkockázat a hiteligénylőt terheli, amennyiben a folyósítás és a törlesztés is forintban történik.

A deviza alapú finanszírozás lényege, hogy a bank a finanszírozott összeget forintban folyósítja, de azt a hiteligénylő választása szerint devizában, svájci frankban, vagy euróban tartja nyilván. Az átszámításnál a bank a hiteligénylés napján érvényes devizavételi árfolyamot alkalmazza, a hiteligénylő pedig a havi törlesztőrészleteket forintban fizeti meg az éppen aktuális deviza eladás árfolyamán.

A deviza alapú finanszírozás kockázata abban rejlik, hogy ha a forint leértékelődik az adott devizanemhez képest, akkor a havi törlesztőrészlet forintban átszámított összege megemelkedik, mivel a törlesztőrészletet mindig az aktuális devizaeladási árfolyamon átszámított összeg alapján kell megfizetni.Tegyük fel, ha Ön vásárol egy autót, amelyhez igénybe vesz 1.000.000 Ft összegű euró alapú autóhitelre, akkor a bank ezt az 1.000.000 Ft-ot a folyósítás napján érvényes devizavételi árfolyamon átváltja euróra. Az igényelt összeget a bank forintban fizeti ki, de innentől kezdve az Ön autóhitelét euróban fogja nyilvántartani. A havi törlesztőrészleteket Ön forintban fogja megfizetni, amelyeket a bank mindig az aktuális devizaeladási árfolyamon váltja.
 

Ha kollégánktól szeretne többet megtudni a forint és a deviza alapú autóhitelekről,
hívja központi hitelvonalunkat: 06 (1) 334-28-28


 

Szolgáltatásukkal kapcsolatban "nehéz" 1-2-sort írni mivel egy szóval is ki lehet fejezni: KITŰNŐ.
                       Móriczné Kóródi Margit


Az Önök által nyújtott szolgáltatás - mindamellett, hogy összehasonlítva más szolgáltatók ajánlataival rendkívül kedvező - kiemelkedő színvonalú, az ügyfél tájékoztatás teljeskörű és érthető. Az ügyintézés, hitelbírálat nagyon gyorsan lezajlott, az ügymenet alkalmazkodott az én időbeosztásomhoz.
                                 Horváth Zoltán


Nem vagyok jártas a hitelezés területén, ezért nem is akartam apró betűkkel trükköző, ismeretlen céggel hazárdírozni. Lényeges volt az is, hogy az adásvételnél nem kellett napokat töltenem az ügyintézéssel. A szolgáltatásukkal minden tekintetben meg vagyok elégedve.
                              Jávorszky Tamás


Legelőször, amikor emailben megkaptuk az előzetes kalkulációjukat, itthon agyaltunk, hogy mi lehet a "buktató"?! Aztán nagyon kedves kolléganőjével is többször egyeztetve végül meggyőzött, hogy nyugodtan higgyük el, hogy annyi az annyi! Tehát mi nagyon meg vagyunk önökkel elégedve .
                                 Kalmár Krisztián


Önöknél valóban "a vevő az úr" elbánásban volt részem...16 hónapos a kisfiam, számomra különösen fontos volt, hogy itthonról, íróasztal mellől mindent intézhettem, nem rabolták az időmet. ... Szinte kedvem lenne még lízingelni. :-) .
                                     Agárdi Beáta


Tovább az ügyfélvéleményekhez >>>

 

AutóhitelGuru - Hitel Kisokos

Autólízing: Autólízing alatt értjük, azokat a gépjárműfedezet mellett igénybe vehető finanszírozásokat, ahol a lízingbe vevő, használja az autót, de az a futamidő végéig, jogilag a bank tulajdonát képezi.  Lehetőség van, a már meglévő autót is eladni a banknak, amit utána továbbra is használhatunk. Ezt nevezzük Visszlízingnek.
Autólízing ajánlatunkról  >>>
Hitelkiváltás: Hitelkiváltásról akkor beszélünk, ha adásvétel kapcsán az autólízinget, vagy a visszlízinget úgy vesszük igénybe, hogy ezzel egy időben, egy korábban felvett autóhitelt lezárunk. Kifizetjük a fennálló tartozást, és a járművet újra finanszírozásba vonjuk.

Szabad felhasználású hitel: Ez egy olyan finanszírozási forma, ahol nincs megkötve, hogy az Ügyfél mire fordítja a felvett hitelösszeget. A gépjármű nyújt fedezetet a bank számára arra, az esetre, ha az Ügyfél nem teljesítené a hitelből adódó fizetési kötelezettségeit. Ez a Gépjárműfedezet Mellett Nyújtott Kölcsön.
Szabadfelhasználású hitel  >>>

Az Autóhitel Kisokosban található összes címszó megnézéséhez kattintson ide >>>

AutóhitelGuru

Kapcsolat  |  Jogi nyilatkozat  Impresszum

  "Autóhitel otthonról, százezrekkel olcsóbban"

 
Velünk számolhat: www.autohitelazonnal.hu