AutóhitelGuru - Autóhitel kalkulátor 2018 és Autólízing kalkulátor 2018, autóhitel kalkulátor,használtautó hitel, használtautó hitel kalkulátor, hitelkalkulátor

  Hétvégi telefonos ügyelet  (szombat, vasárnap 8-20-ig): 06(70) 439 0690

AutóhitelGuru - Autóhitel kalkulátor 2018 és Autólízing kalkulátor 2018 , használtautó hitel, használtautó hitel kalkulátor, hitelkalkulátor,Autóhitel, autóhitel kalkulátor

   


Hitelvédelmi szolgáltatás


Biztos védelem a váratlan helyzetekre

Hitelvédelmi szolgáltatásunk fedezetet nyújt olyan előre nem látható eseményekre, melyek befolyásolják az Ön hitel-visszafizetési képességét.


Milyen kockázatokra nyújtunk fedezetet?

 • Munkanélküliség: tartós, 60 napot meghaladó regisztrált munkanélkülisége esetén a Biztosító átvállalja az Ön törlesztő-részleteit az újból munkába állásig, akár 12 hónapig.
 • Keresőképtelenség (betegállomány): tartó betegállomány esetén a 61. nap után esedékes havi törlesztések kifizetése folyamatosan akár 12 hónapig.
 • Teljes és végleges rokkantság: a jogerős TB határozat napján fennálló teljes tartozás kifizetése
 • Haláleset: a halál időpontjában fennálló teljes tartozás kifizetése. A Műszaki Garancia Közúti Assistance szolgáltatást is tartalmaz.
Biztosítási csomagok:

„Alap” 
 • balesetből eredő 50%-os vagy ezt meghaladó mértékű maradandó egészségkárosodás
 • baleseti halál

„Optimum” 

 • munkanélküliség (60 napon túl nyilvántartott munkanélküli állapot)
 • átmeneti keresőképtelenség

„Teljeskörű”

 • munkanélküliség (60 napon túl nyilvántartott munkanélküli állapot)
 • balesetből eredő 50%-os vagy ezt meghaladó mértékű maradandó egészségkárosodás
 • bármely okú (balesetből vagy betegségből eredő) halál

A szolgáltatás díja folyamatosan csökken:

„Alap” csomag: a fennálló tartozás 0,017%
„Optimum” csomag: a fennálló tartozás 0,124%
„Teljeskörű” csomag: a fennálló tartozás 0,156%


Tudta, hogy…

Egy 18 országra kiterjedő felmérése szerint a leginkább rettegett kockázatok listáján a munkanélküliség a 3. helyen szerepel közvetlenül a betegségek, rokkantág vagy haláleset kockázatok után. Sajnálatos tény, hogy Magyarországon évről évre nő a munkanélküliek aránya (ld. grafikon). Az álláskeresési járadék a kezdeti maximum 90 napos időszak után mindössze a minimálbér 60%-a, vagyis 41 400 Ft! Ez az átmenetileg nehéz időszak nagy jövedelem kiesést és megterhelést jelent a háztartások számára. Egy átlagos havi törlesztő-részlet, például új gépjármű esetén 30.000 – 35.000 Ft. Körül mozog. 2008-ban több tízezer fizetésképtelen ügyféltől vettek vissza autót pénzügyi intézmények a futamidő lejárta előtt. A munkanélküliségi védelmet tehát azért érdemes választani, hogy ne kelljen lemondania újonnan szerzett vagyontárgyáról.


Ismerje meg jobban szolgáltatásainkat. Hívja munkatársunkat! >>>

Kapcsolódó tartalmak:

 Vissza a főoldalra >>> 


 

Szolgáltatásukkal kapcsolatban "nehéz" 1-2-sort írni mivel egy szóval is ki lehet fejezni: KITŰNŐ.
                       Móriczné Kóródi Margit


Az Önök által nyújtott szolgáltatás - mindamellett, hogy összehasonlítva más szolgáltatók ajánlataival rendkívül kedvező - kiemelkedő színvonalú, az ügyfél tájékoztatás teljeskörű és érthető. Az ügyintézés, hitelbírálat nagyon gyorsan lezajlott, az ügymenet alkalmazkodott az én időbeosztásomhoz.
                                 Horváth Zoltán


Nem vagyok jártas a hitelezés területén, ezért nem is akartam apró betűkkel trükköző, ismeretlen céggel hazárdírozni. Lényeges volt az is, hogy az adásvételnél nem kellett napokat töltenem az ügyintézéssel. A szolgáltatásukkal minden tekintetben meg vagyok elégedve.
                              Jávorszky Tamás


Legelőször, amikor emailben megkaptuk az előzetes kalkulációjukat, itthon agyaltunk, hogy mi lehet a "buktató"?! Aztán nagyon kedves kolléganőjével is többször egyeztetve végül meggyőzött, hogy nyugodtan higgyük el, hogy annyi az annyi! Tehát mi nagyon meg vagyunk önökkel elégedve .
                                 Kalmár Krisztián


Önöknél valóban "a vevő az úr" elbánásban volt részem...16 hónapos a kisfiam, számomra különösen fontos volt, hogy itthonról, íróasztal mellől mindent intézhettem, nem rabolták az időmet. ... Szinte kedvem lenne még lízingelni. :-) .
                                     Agárdi Beáta


Tovább az ügyfélvéleményekhez >>>

 

AutóhitelGuru - Hitel Kisokos

Autóhitel: Autóhitel alatt az összes gépjárműfedezet mellett igénybe vehető kölcsönt értjük. Ide tartozik, elsősorban az autó adásvétel kapcsán igénybe vehető autólízing, valamint a már meglévő autóra, mint fedezetre igénybe vehető visszlízing is.
Autóhitel ajánlatunk >>>
EuroTax katalógusérték: Az EUROTAX Katalógus egy adatbázis, ami minden Magyarországon forgalmazott jármű márkát és típust tartalmaz. Az EUROTAX KATALÓGUS járműértékeinek alapján dolgoznak a biztosítók szakemberei, ezen forgalmi érték figyelembevételével fogja meghatározni, hogy mekkora a legnagyobb finanszírozható összeg.
Kérjen hitel ajánlatot és EuroTax értékelést autójára most! >>>
Szabad felhasználású hitel: Ez egy olyan finanszírozási forma, ahol nincs megkötve, hogy az Ügyfél mire fordítja a felvett hitelösszeget. A gépjármű nyújt fedezetet a bank számára arra, az esetre, ha az Ügyfél nem teljesítené a hitelből adódó fizetési kötelezettségeit. Ez a Gépjárműfedezet Mellett Nyújtott Kölcsön.
Szabadfelhasználású hitel  >>>

Az Autóhitel Kisokosban található összes címszó megnézéséhez kattintson ide >>>

AutóhitelGuru

Kapcsolat  |  Jogi nyilatkozat  Impresszum

  "Autóhitel otthonról, százezrekkel olcsóbban"

 
Velünk számolhat: www.autohitelazonnal.hu