AutóhitelGuru -  Autóhitel kalkulátor 2016 és Autólízing kalkulátor 2016, autóhitel kalkulátor,használtautó hitel, használtautó hitel kalkulátor, hitelkalkulátor Autóhitel vonal : +36 (1) 334 2828

AutóhitelGuru -  Autóhitel kalkulátor 2016 és Autólízing kalkulátor 2016 , használtautó hitel, használtautó hitel kalkulátor, hitelkalkulátor,Autóhitel, autóhitel kalkulátor

   
Jogi nyilatkozat  Ön a www

Jogi nyilatkozat

Ön az www.autohitelguru.hu weboldalt üzemeltető Profit & Sales Kft. jogi nyilatkozatát olvassa.
Kérjük, olvassa el figyelmesen, mert weboldalunk valamennyi látogatójára érvényesek az alábbiakban meghatározott feltételek!

Szerzői jogról

Internetes oldalaink, az azokon található összes információ, képanyag, valamint a nevek, kifejezések, grafikák, illetve azok elrendezése szerzői jogi védelem alatt állnak. Azok bármilyen formában történő felhasználása, a személyes használatot meghaladó mértékben, kizárólag az erre vonatkozó írásos engedélyünkkel lehetséges. Szerzői jogaink megsértésének gyanúja esetén, a jogsértővel szemben büntetőjogi vagy polgári peres eljárást kezdeményezünk.

Információkról

A weboldalainkon megjelenő valamennyi információ, adat, feltétel, meghatározás vagy leírás kizárólag tájékoztatásul szolgál, ajánlattételnek nem minősül. Ezek felhasználása a felhasználó saját felelősségére történik.

A felelősség kizárásáról

Nem tartozunk felelősséggel azokért az esetlegesen bekövetkezett károkért, amelyek a weboldalak használatából, használatra képtelen állapotából származnak, a weboldalak nem megfelelő működéséből, hiányosságából, hibájából, üzemzavarból, információtovábbítási késedelemből, vírusból vagy más, rosszindulatú kódból, vagy az adatátviteli út hibájából keletkeznek.

Az ajánlatkérések feldolgozásáról

Az www.autohitelguru.hu weboldalon keresztül beérkező ajánlatkérések megválaszolását és a legmegfelelőbb finanszírozási konstrukció kiválasztása után, a teljeskörű hitelügyintézést az AutoGuru.hu Kft. látja el.

Személyes adatok védelméről


Azzal, hogy Ön megadta a www.autohitelguru.hu weboldalon bármely személyes adatát (akár a weboldalak űrlapjainak használatával, akár a honlapon feltüntetett e-mailben elküldi), hozzájárul ahhoz, hogy az elküldött adatot legfeljebb az adatrögzítéstől számított öt évig a következők szerint kezeljük.

Ha a honlap adatküldéssel összefüggő űrlapjához kapcsolódó vagy email címre vonatkozó tartalma eltérően nem rendelkezik, akkor az Ön által megadott adatokat kapcsolattartási, közvetlen ügyfél megkeresési, reklámozási és kockázatelemzési célokra is felhasználhatjuk.

A Profit & Sales Kft. kijelenti, hogy az Ön által az Interneten keresztül megadott személyes jellegű adatokat ugyanolyan biztonsági fokú védelemmel kezeli, mint az egyéb úton rendelkezésre bocsátott adatokat. Adatait csak az ajánlatkészítéshez és a hitelügyintézéshez szükséges mértékben kezeli. Ezen tevékenységeket ellátó partnercégein kívül, adatait harmadik személynek nem adja ki.

A Profit & Sales Kft. kijelenti, hogy a rendelkezésre bocsátott személyes adatokat, a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény, valamint a hitelintézetekről és a pénzügyi vállalkozásokról szóló 1996. évi CXII. törvény rendelkezéseit maradéktalanul betartva kezeli.

 


 

Szolgáltatásukkal kapcsolatban "nehéz" 1-2-sort írni mivel egy szóval is ki lehet fejezni: KITŰNŐ.
                       Móriczné Kóródi Margit


Az Önök által nyújtott szolgáltatás - mindamellett, hogy összehasonlítva más szolgáltatók ajánlataival rendkívül kedvező - kiemelkedő színvonalú, az ügyfél tájékoztatás teljeskörű és érthető. Az ügyintézés, hitelbírálat nagyon gyorsan lezajlott, az ügymenet alkalmazkodott az én időbeosztásomhoz.
                                 Horváth Zoltán


Nem vagyok jártas a hitelezés területén, ezért nem is akartam apró betűkkel trükköző, ismeretlen céggel hazárdírozni. Lényeges volt az is, hogy az adásvételnél nem kellett napokat töltenem az ügyintézéssel. A szolgáltatásukkal minden tekintetben meg vagyok elégedve.
                              Jávorszky Tamás


Legelőször, amikor emailben megkaptuk az előzetes kalkulációjukat, itthon agyaltunk, hogy mi lehet a "buktató"?! Aztán nagyon kedves kolléganőjével is többször egyeztetve végül meggyőzött, hogy nyugodtan higgyük el, hogy annyi az annyi! Tehát mi nagyon meg vagyunk önökkel elégedve .
                                 Kalmár Krisztián


Önöknél valóban "a vevő az úr" elbánásban volt részem...16 hónapos a kisfiam, számomra különösen fontos volt, hogy itthonról, íróasztal mellől mindent intézhettem, nem rabolták az időmet. ... Szinte kedvem lenne még lízingelni. :-) .
                                     Agárdi Beáta


Tovább az ügyfélvéleményekhez >>>

 

AutóhitelGuru - Hitel Kisokos

Autólízing: Autólízing alatt értjük, azokat a gépjárműfedezet mellett igénybe vehető finanszírozásokat, ahol a lízingbe vevő, használja az autót, de az a futamidő végéig, jogilag a bank tulajdonát képezi.  Lehetőség van, a már meglévő autót is eladni a banknak, amit utána továbbra is használhatunk. Ezt nevezzük Visszlízingnek.
Autólízing ajánlatunkról  >>>
Hitelkiváltás: Hitelkiváltásról akkor beszélünk, ha adásvétel kapcsán az autólízinget, vagy a visszlízinget úgy vesszük igénybe, hogy ezzel egy időben, egy korábban felvett autóhitelt lezárunk. Kifizetjük a fennálló tartozást, és a járművet újra finanszírozásba vonjuk.

Szabad felhasználású hitel: Ez egy olyan finanszírozási forma, ahol nincs megkötve, hogy az Ügyfél mire fordítja a felvett hitelösszeget. A gépjármű nyújt fedezetet a bank számára arra, az esetre, ha az Ügyfél nem teljesítené a hitelből adódó fizetési kötelezettségeit. Ez a Gépjárműfedezet Mellett Nyújtott Kölcsön.
Szabadfelhasználású hitel  >>>
Lopás és totálkár Casco: Csak autóhitel vagy autólízing szerződés mellé igényelhet, az autó 120 hónapos kora előtt. Így a havi díjakat a törlesztő részletekbe beépítve fizetheti.  Az önrész mértéke mindössze 10%, de minimum 200.000,-Ft. Kedvező díj mellett nyújt fedezetet arra az esetre, ha a járművet ellopják, vagy nagyobb mértékben megsérül
Lopás és Totálkár Casco >>>

Az Autóhitel Kisokosban található összes címszó megnézéséhez kattintson ide >>>

AutóhitelGuru

Kapcsolat  |  Jogi nyilatkozat  Impresszum

Autóhitel Alkusz Hitelügyintéző Kft.  "Autóhitel otthonról, százezrekkel olcsóbban"

 
Velünk számolhat: www.autohitelalkusz.hu