AutóhitelGuru -  Autóhitel kalkulátor 2018 és Autólízing kalkulátor 2018, autóhitel kalkulátor,használtautó hitel, használtautó hitel kalkulátor, hitelkalkulátor

  Hétvégi telefonos ügyelet  (szombat, vasárnap 8-20-ig): 06(70) 439 0690

AutóhitelGuru -  Autóhitel kalkulátor 2018 és Autólízing kalkulátor 2018 , használtautó hitel, használtautó hitel kalkulátor, hitelkalkulátor,Autóhitel, autóhitel kalkulátor

   


Két napon belül motorjára ülhet!
Gépjárműhitel plusz költségek és felesleges ügyintézés nélkül.


Alacsony törlesztőrészlet – Magyarország piacvezető lízingcégének közvetlen banki finanszírozásaival kiemelkedően kedvező hitel- és lízingkonstrukciókat tudunk biztosítani. Így akár több 100.000 forintot is megtakaríthat velünk.

Már 20 % önerővel – Elég a gyűjtögetésből, üljön fel új motorjára minél hamarabb! A kiválasztott gépjármű vételárának akár 80%-át megfinanszírozzuk.

Hitelfolyósítás 2 nap alatt – Tárgyaljon úgy az eladóval, mintha a teljes vételár a zsebében lenne! Az ügyintézés mindössze 2-3 napot vesz igénybe. Ez gyakorlatilag annyi, mint az átírási procedúra. Így Ön nem kerülhet hátrányba még egy készpénzes vevővel szemben sem.

Elég egy jövedelemigazolás – Nem kérünk közüzemi számlákat,  bankszámla kivonatot, vagy kezest, csak kivételesen indokolt esetben.

Velünk nem kell aggódnia – Finanszírozónk az általunk előterjesztett hitelkérelmek közel 100%-át jóváhagyja. Elutasításra általában csak a szándékosan elhallgatott, vagy valótlan információk miatt kerül sor.

Azonnal meggyőződhet hitelképességéről – Kollégáink segítségével egy néhány perces beszélgetés alapján rögtön tájékozódhat hiteligénylésének várható eredményéről.
 

Hívja munkatársainkat most a 06 (1) 334 2828-as telefonszámon!

vagy

Kérje személyre szabott autóhitel vagy autólízing ajánlatunkat adatlapunk részletes kitöltésével!

autóhitel kalkulátor 2013, használtautó hitel kalkulátor, hitelkalkulátor
 

Gyors banki hitelbírálat – Hiteligénylés esetén kérelmét rögtön beküldjük a központba, amelyet a bank 4-5 órán belül hivatalosan is jóváhagy.

Személyi igazolvány, jogosítvány, lakcímkártya – Mindössze ezekre a személyes irataira lesz szüksége motorjának megvásárlásához.

Ingyenes, teljes körű ügyintézés – Önnek csak ki kell választania az motort, mi pedig gondoskodunk az adásvételi szerződésről és elintézzük a gépjárműátírást is. Ezzel időt és pénzt takarítunk meg Önnek. Velünk egyszerűbb, mint készpénzzel!

Otthonról igényelheti hitelét – Nem szükséges bejönnie irodánkba. Telefonon keresztül is elindíthatja az ügyintézést. Csupán a szükséges iratok másolatára van szükségünk, amelyet faxon, vagy e-mailen is elküldhet nekünk.

Bárhol az országban – Ügyfeleink részére ingyenes mobil ügyintézést biztosítunk. Ezzel a szolgáltatásunkkal még kényelmesebb körülmények között intézheti pénzügyeit.

Hitellel terhelt gépjárművet is – Ha a kiválasztott motort hitel-, vagy lízingtartozás terheli az sem jelent problémát. Az eladó tartozását rendezzük. A jelenlegi finanszírozótól átvesszük a törzskönyvet. Az így tehermentessé vált járművet Ön gond nélkül megvásárolhatja. Önnek elég rendezni az önerőt. Az eladó hitele miatt biztosan nem kell lemondania egyetlen jó lehetőségről sem.
 

Hívja munkatársainkat most a 06 (1) 334 2828-as telefonszámon!

vagy

Kérje személyre szabott autóhitel vagy autólízing ajánlatunkat adatlapunk részletes kitöltésével!

autóhitel kalkulátor 2013, használtautó hitel kalkulátor, hitelkalkulátor
 

Fix törlesztőrészlet – Nem érhetik váratlan meglepetések! Havi Fix termékünkkel Ön minden hónapban változatlan törlesztőrészlet mellett élhet az alacsony kamatozású devizahitelek előnyeivel.

Kényelem felsőfokon – Velünk olyan, mintha egy motorszalonból venné gépjárművét. Megkíméljük az átírás, a sorban állás, a várakozás fáradalmaitól! Az okmányirodában már szinte kollégaként tekintenek ránk, így az átírás számunkra gyors és egyszerű feladat.

Mobil ügyintézés díjmentesen – Központi elhelyezkedésünk miatt munkatársunk könnyen és gyorsan eljut az ország bármely részére. Egyeztessen időpontot és helyszínt kollégánkkal! Ez a megoldás kényelmesebb Önnek is, nekünk is, hiszen jelen vagyunk az ország valamennyi településén anélkül, hogy irodát üzemeltetnénk ott.

Hívja munkatársainkat most a 06 (1) 334 2828-as telefonszámon!

vagy

Kérje személyre szabott autóhitel vagy autólízing ajánlatunkat adatlapunk részletes kitöltésével!

autóhitel kalkulátor 2013, használtautó hitel kalkulátor, hitelkalkulátor
 


Finanszírozási feltételek motorkerékpár esetén


Az ügyintézés menete
 

 

 


 

Szolgáltatásukkal kapcsolatban "nehéz" 1-2-sort írni mivel egy szóval is ki lehet fejezni: KITŰNŐ.
                       Móriczné Kóródi Margit


Az Önök által nyújtott szolgáltatás - mindamellett, hogy összehasonlítva más szolgáltatók ajánlataival rendkívül kedvező - kiemelkedő színvonalú, az ügyfél tájékoztatás teljeskörű és érthető. Az ügyintézés, hitelbírálat nagyon gyorsan lezajlott, az ügymenet alkalmazkodott az én időbeosztásomhoz.
                                 Horváth Zoltán


Nem vagyok jártas a hitelezés területén, ezért nem is akartam apró betűkkel trükköző, ismeretlen céggel hazárdírozni. Lényeges volt az is, hogy az adásvételnél nem kellett napokat töltenem az ügyintézéssel. A szolgáltatásukkal minden tekintetben meg vagyok elégedve.
                              Jávorszky Tamás


Legelőször, amikor emailben megkaptuk az előzetes kalkulációjukat, itthon agyaltunk, hogy mi lehet a "buktató"?! Aztán nagyon kedves kolléganőjével is többször egyeztetve végül meggyőzött, hogy nyugodtan higgyük el, hogy annyi az annyi! Tehát mi nagyon meg vagyunk önökkel elégedve .
                                 Kalmár Krisztián


Önöknél valóban "a vevő az úr" elbánásban volt részem...16 hónapos a kisfiam, számomra különösen fontos volt, hogy itthonról, íróasztal mellől mindent intézhettem, nem rabolták az időmet. ... Szinte kedvem lenne még lízingelni. :-) .
                                     Agárdi Beáta


Tovább az ügyfélvéleményekhez >>>

 

AutóhitelGuru - Hitel Kisokos

Autólízing: Autólízing alatt értjük, azokat a gépjárműfedezet mellett igénybe vehető finanszírozásokat, ahol a lízingbe vevő, használja az autót, de az a futamidő végéig, jogilag a bank tulajdonát képezi.  Lehetőség van, a már meglévő autót is eladni a banknak, amit utána továbbra is használhatunk. Ezt nevezzük Visszlízingnek.
Autólízing ajánlatunkról  >>>
EuroTax katalógusérték: Az EUROTAX Katalógus egy adatbázis, ami minden Magyarországon forgalmazott jármű márkát és típust tartalmaz. Az EUROTAX KATALÓGUS járműértékeinek alapján dolgoznak a biztosítók szakemberei, ezen forgalmi érték figyelembevételével fogja meghatározni, hogy mekkora a legnagyobb finanszírozható összeg.
Kérjen hitel ajánlatot és EuroTax értékelést autójára most! >>>
Gépjárműfedezet Mellett Nyújtott Kölcsön: Ez egy olyan formája a hiteleknek, ahol az Ügyfelünk csak a jármű törzskönyvét adja le nekünk. Mi bejegyeztetjük a nyilvántartásba a bank elidegenítési és terhelési tilalmát. Így Ügyfelünk opciós vételi jogot enged a banknak arra az esetre, ha a szerződéses fizetési kötelezettségeit nem teljesítené.
Gépjárműfedezet Mellett Nyújtott Kölcsön  >>>
Lopás és totálkár Casco: Csak autóhitel vagy autólízing szerződés mellé igényelhet, az autó 120 hónapos kora előtt. Így a havi díjakat a törlesztő részletekbe beépítve fizetheti.  Az önrész mértéke mindössze 10%, de minimum 200.000,-Ft. Kedvező díj mellett nyújt fedezetet arra az esetre, ha a járművet ellopják, vagy nagyobb mértékben megsérül
Lopás és Totálkár Casco >>>

Az Autóhitel Kisokosban található összes címszó megnézéséhez kattintson ide >>>

AutóhitelGuru

Kapcsolat  |  Jogi nyilatkozat  Impresszum

  "Autóhitel otthonról, százezrekkel olcsóbban"

 
Velünk számolhat: www.autohitelazonnal.hu