AutóhitelGuru -  Autóhitel kalkulátor 2018 és Autólízing kalkulátor 2018, autóhitel kalkulátor,használtautó hitel, használtautó hitel kalkulátor, hitelkalkulátor

  Hétvégi telefonos ügyelet  (szombat, vasárnap 8-20-ig): 06(70) 439 0690

AutóhitelGuru -  Autóhitel kalkulátor 2018 és Autólízing kalkulátor 2018 , használtautó hitel, használtautó hitel kalkulátor, hitelkalkulátor,Autóhitel, autóhitel kalkulátor

   


Nyílt végű pénzügyi lízing

céges használatú személyautó ÁFA visszaigényléséhez


Több százezer, de akár milliós összeget is megtakaríthat,

ha nyílt végű pénzügyi lízingre veszi autóját!


 

Miért érdemes személyautóra nyílt végű lízinget igénybe venni?

• Nyílt végű lízingnél visszaigényelhető a személyautó csaknem teljes ÁFÁ-ja
• Kamatmentes ÁFA finanszírozás
• Nyílt végű lízingnél elszámolhatja az értékcsökkenést
• A lízingdíjak kamattartalma költségként elszámolható.
• A vagyonszerzési illetéknek csupán a 25%-át kell megfizetnie
• Ön dönti el, ki vásárolhatja meg az autót a maradványértéken
• Nyílt végű lízingnél az autó értékesítésével nem keletkezik árbevétele

 Vagy hívja most
nyílt végű pénzügyi lízing tanácsadónkat!


  Orbán Imre - Nyílt végű pénzügyi lízing tanácsadó
 

Az ÁFA törvény 2012. januári módosítása miatt, a nyílt végű pénzügyi lízing kezdő befizetésének, valamint a nyílt végű lízing havi díjainak ÁFA tartalma, akár teljes mértékben levonható. Fontos szabály azonban, hogy nyílt végű lízingnél az áfa olyan arányban vonható le, amilyen arányban a gépkocsit az adóköteles tevékenységhez használják. A visszaigényléshez pedig még az is szükséges, hogy a vállalkozás jogosult legyen az általános forgalmi adó visszaigénylésére.

 

A Nyílt végű pénzügyi lízing előnyei


Nyílt végű lízingnél visszaigényelhető a céges használatú autó csaknem teljes áfája


Az ÁFA törvény szerint a nyílt végű pénzügyi lízinggel történő autóhasználat nem beszerzésnek minősül, hanem egyfajta bérleti konstrukciónak, így az adót Ön mint szolgáltatás után felszámított adót helyezheti levonásba. Ennek köszönhető, hogy nyílt végű pénzügyi lízinggel személyautó esetében is van lehetőség az ÁFA levonására. Készpénzes vásárlás és zártvégű pénzügyi lízing konstrukció esetén, ÁFA levonására továbbra sincs lehetőség!
 

A nyílt végű pénzügyi lízingnél a lízingdíjak kamattartalma költségként elszámolható.

 

Vevőkijelölési jog


Csak a futamidő végén kell eldöntenie, hogy a maradványérték megfizetésével ki vásárolhatja meg az autót.

- Vállalkozása is megfizetheti a maradványértéket és megtartja az autót további használatra.
- Az Ön által megjelölt más cég, vagy magánszemély szerez jogot a maradványértéken történő vásárlásra.
- Visszaadja a futamidő alatt használt járművet a finanszírozónak, így a bank dolga lesz az autó értékesítése.
 

Kamatmentes ÁFA finanszírozás


A nyílt végű lízing esetén a kamatot nem a bank által folyósított teljes bruttó vételárrészre számolják, - mint a zártvégű autólízing esetében - hanem csupán a finanszírozott összeg nettó részére.  
 

Elszámolhatja az értékcsökkenést


Nyílt végű pénzügyi lízing esetén az eszköz bekerül a lízingbevevő könyveibe, így az értékcsökkenés elszámolására is van lehetősége.
     

Átírási illeték 25%-át kell csak megfizetni


Nyílt végű pénzügyi lízingnél a futamidő elején még nem biztos a tulajdonszerzés, ezért csak az üzembentartói jog bejegyzésének költségét kell ilyenkor megfizetni, ami a vagyonszerzési illeték csupán 25%-a.
 

Az autó eladása nem jelent árbevételt


Ha az autót a futamidő végén egyébként is értékesíteni szeretnék, akkor a vevő a maradványérték megfizetésével közvetlenül a banktól vásárolja meg az autót, így az Ön cégében az autó értékesítésével nem keletkezik eredményt befolyásoló árbevétel.
     


Amit tudnia kell a nyílt végű pénzügyi lízing ÁFA levonási szabályairól:


 

 Önerő ÁFA-ja:  Az önerő ÁFA tartalmát rögtön a vásárlás után levonásba helyezheti.
 A további ÁFA levonása:  A fennmaradó ÁFÁ-t havonta, a lízingdíjak megfizetésének arányában vonhatja le.
 A levonás aránya:  A jármű adóköteles üzleti célú tevékenységhez való használatának arányában
 (céges és magánhasználat arányának igazolása, útnyilvántartással)


A nyílt végű pénzügyi lízing konstrukciók keretparaméterei:


 
 Ki igényelheti:  Társas vállalkozások és egyéni vállalkozók
 Finanszírozható eszközök:  Új és legfeljebb 14 éves, azaz 168 hónapos személy- és kishaszon gépjárművek
 Finanszírozás devizaneme:  Forint vagy Euro alapú
 Futamidő:  12 és 84 hónap között (a jármű legfeljebb 15 éves, azaz 180 hónapos koráig)
 Választható Önerő:  A bruttó vételár 20%-ától, az autó vételárának 60%-ig lehetséges
 (a devizanem és a maradványérték függvényében)
 Elérhető Casco változatok:  Ügyfél által kötött cascos, cascomentes és beépített cascos konstrukció is
 lehetséges
 

Ajánlatunk, talán a legrugalmasabb a piaconNálunk ugyanis a nyílt végű lízingnek nincsen fixen meghatározott, futamidőhöz kötött maradványérték. Vagyis, nálunk széles keretek között határozhatja meg, hogy milyen paraméterekkel szeretné igénybe venni nyílt végű pénzügyi lízing ajánlatunkat.
 
Lehetséges kockázatok:

A piacon egymástól jelentősen eltérő nyílt végű pénzügyi lízing konstrukciók terjedtek el, mivel sem a Nemzeti Adó és Vámhivatal (NAV), sem a Nemzetgazdasági Minisztérium részéről nem áll rendelkezésre olyan megnyugtató állásfoglalás, melyből egyértelműen kiderülne, hogy milyen önerő, futamidő és maradványérték mellett küszöbölhető ki maradéktalanul az adókockázat. Amennyiben ugyanis a nyílt végű lízing konstrukció paraméterei nem a szolgáltatás igénybevételét célozzák meg, hanem már a futamidő elején egyértelműen valószínűsíthető a végleges gépjármű vételi szándék (értsd termékértékesítés), akkor a NAV a nyílt végű pénzügyi lízinget utólag átminősítheti zártvégű pénzügyi lízinggé, ahol az ÁFA levonási lehetőség nem áll fenn.Kérdése merült fel? Hívja most nyílt végű pénzügyi lízing tanácsadónkat!    Orbán Imre - Nyílt végű pénzügyi lízing tanácsadó
 


 

Szolgáltatásukkal kapcsolatban "nehéz" 1-2-sort írni mivel egy szóval is ki lehet fejezni: KITŰNŐ.
                       Móriczné Kóródi Margit


Az Önök által nyújtott szolgáltatás - mindamellett, hogy összehasonlítva más szolgáltatók ajánlataival rendkívül kedvező - kiemelkedő színvonalú, az ügyfél tájékoztatás teljeskörű és érthető. Az ügyintézés, hitelbírálat nagyon gyorsan lezajlott, az ügymenet alkalmazkodott az én időbeosztásomhoz.
                                 Horváth Zoltán


Nem vagyok jártas a hitelezés területén, ezért nem is akartam apró betűkkel trükköző, ismeretlen céggel hazárdírozni. Lényeges volt az is, hogy az adásvételnél nem kellett napokat töltenem az ügyintézéssel. A szolgáltatásukkal minden tekintetben meg vagyok elégedve.
                              Jávorszky Tamás


Legelőször, amikor emailben megkaptuk az előzetes kalkulációjukat, itthon agyaltunk, hogy mi lehet a "buktató"?! Aztán nagyon kedves kolléganőjével is többször egyeztetve végül meggyőzött, hogy nyugodtan higgyük el, hogy annyi az annyi! Tehát mi nagyon meg vagyunk önökkel elégedve .
                                 Kalmár Krisztián


Önöknél valóban "a vevő az úr" elbánásban volt részem...16 hónapos a kisfiam, számomra különösen fontos volt, hogy itthonról, íróasztal mellől mindent intézhettem, nem rabolták az időmet. ... Szinte kedvem lenne még lízingelni. :-) .
                                     Agárdi Beáta


Tovább az ügyfélvéleményekhez >>>

 

AutóhitelGuru - Hitel Kisokos

Autólízing: Autólízing alatt értjük, azokat a gépjárműfedezet mellett igénybe vehető finanszírozásokat, ahol a lízingbe vevő, használja az autót, de az a futamidő végéig, jogilag a bank tulajdonát képezi.  Lehetőség van, a már meglévő autót is eladni a banknak, amit utána továbbra is használhatunk. Ezt nevezzük Visszlízingnek.
Autólízing ajánlatunkról  >>>
EuroTax katalógusérték: Az EUROTAX Katalógus egy adatbázis, ami minden Magyarországon forgalmazott jármű márkát és típust tartalmaz. Az EUROTAX KATALÓGUS járműértékeinek alapján dolgoznak a biztosítók szakemberei, ezen forgalmi érték figyelembevételével fogja meghatározni, hogy mekkora a legnagyobb finanszírozható összeg.
Kérjen hitel ajánlatot és EuroTax értékelést autójára most! >>>
Gépjárműfedezet Mellett Nyújtott Kölcsön: Ez egy olyan formája a hiteleknek, ahol az Ügyfelünk csak a jármű törzskönyvét adja le nekünk. Mi bejegyeztetjük a nyilvántartásba a bank elidegenítési és terhelési tilalmát. Így Ügyfelünk opciós vételi jogot enged a banknak arra az esetre, ha a szerződéses fizetési kötelezettségeit nem teljesítené.
Gépjárműfedezet Mellett Nyújtott Kölcsön  >>>
Teljes körű Casco: Csak autóhitel vagy autólízing szerződés mellé igényelhet, az autó 120 hónapos kora előtt. Így a havi díjakat a törlesztő részletekbe beépítve fizetheti. Kedvező díj mellett nyújt fedezetet arra az esetre, ha a járművet ellopják, vagy nagyobb mértékben megsérül. Ekkor a biztosító téríti meg a kár legnagyobb részét. Az önrész mértéke ugyanis mindössze 10%, de minimum 100.000,-Ft.
Teljes körű Beépített Casco  >>>

Az Autóhitel Kisokosban található összes címszó megnézéséhez kattintson ide >>>

AutóhitelGuru

Kapcsolat  |  Jogi nyilatkozat  Impresszum

  "Autóhitel otthonról, százezrekkel olcsóbban"

 
Velünk számolhat: www.autohitelazonnal.hu