AutóhitelGuru -  Autóhitel kalkulátor 2018 és Autólízing kalkulátor 2018, autóhitel kalkulátor,használtautó hitel, használtautó hitel kalkulátor, hitelkalkulátor

  Hétvégi telefonos ügyelet  (szombat, vasárnap 8-20-ig): 06(70) 439 0690

AutóhitelGuru -  Autóhitel kalkulátor 2018 és Autólízing kalkulátor 2018 , használtautó hitel, használtautó hitel kalkulátor, hitelkalkulátor,Autóhitel, autóhitel kalkulátor

   

AutóhitelGuru / Ügyfeleink véleménye rólunkÜgyfeleink mondták rólunk...
 

Bankokkal és az egyéb hitelintézeteknél szerzett negatív tapasztalatunkkal ellentétben az önöktől kapott kedvesség, rugalmasság és segítőkészség és persze nem utolsó sorban kedvező hitelajánlat rendkívül lenyűgözött minket a feleségemmel együtt. Legelőször, amikor emailben megkaptuk az előzetes kalkulációjukat, itthon agyaltunk, hogy mi lehet a "buktató"?! Aztán nagyon kedves kolléganőjével is többször egyeztetve végül meggyőzött, hogy nyugodtan higgyük el, hogy annyi az annyi! Tehát mi nagyon megvagyunk önökkel elégedve és aki ilyen gondokkal küzdött, mint mi nyugodt szívvel mertük önöket ajánlani! Külön köszönet még egyszer Csépányi Orsolyának aki tényleg mindenben 100%-ig segített nekünk is és a kicsit problémás eladónak is!

Kalmár Krisztián

 
Mint régi CIB ügyfél, tudatosan a CIB Autóhitelt választottam használt személygépkocsi vásárláshoz.

 Az alábbi érvek miatt döntöttem így:
- márkahűség, bizalom a CIB Bankcsoportban, egyben erős bizalmatlanság más pénzintézetekkel szemben
- korrekt, jó weboldal, ahol azonnal átlátható volt, hogy milyen ajánlatot kapok,
  a kalkulátor korrekt és egyszerű
- jó ajánlat, piacképes ár
  (a biztonság kedvéért ellenőriztem a versenytársak ajánlatait is, pl. MKB Euroleasing)
- kiváló minőségű ügyfélszolgálat és ügyintézés

Külön köszönetet szeretnék mondani hitelügyintéző kollégájuknak, aki profin, szakszerűen, gyorsan végezte dolgát, minden tájékoztatást alaposan megadott, illetve Nikolett keresztnevű munkatársuknak, aki nagyon türelmesen és megértően fogadta, hogy a biztosítási papírokat az utolsó pillanatban, kapkodva intéztem.
Még egyszer köszönök mindent. Munkájukhoz sok sikert kívánok!

Kalmár Attila

 
Eddigi véleményem a hitel ügyintézésekről sajnos csúnyán negatív volt. Ezzel szemben pozitív csalódást hozott az Önök munkája gyors, pontos, korrekt és ráadásul még helyszínre is jöttek.
Mindenkinek ajánlom Önöket.

Jakab Zoltán

 
Örömmel írom meg észrevételemet az ügyintézésükre vonatkozóan! Nagyon meg voltam elégedve a hitelügyintézés gyors és teljeskörű lebonyolításával és ügyintézőjük mindenben a rendelkezésemre állt. Felhívta a figyelmemet arra is, hogy a kötelező biztosítást is intézhetem nála, Ő interneten keresztül mindent díjmentesen intézett.

Herczeg Lászlóné

 
Szolgáltatásukkal kapcsolatban "nehéz" 1-2-sort írni mivel egy szóval is ki lehet fejezni: KITŰNŐ. Minden a leírtak szerint.Tényleg gyors, korrekt és rugalmas. Ezutal is szeretném megköszöni az ügyintézést.

Móriczné Kóródi Margit

 
Utoljára ca 10 éve intéztem tehergépkocsira lízinget és nagyjából köztörvényes bűnözőnek éreztük magunkat, olyan elbánásban volt részünk (másik cég volt). Nem voltak képesek elmondani milyen iratok kellenek, egyenként "csepegtették", milyen iratokat szerezzünk be, iszonyú lassú volt az egész, majdnem eladták egy hónap után az autót előlünk. Akkor azt gondoltam, soha többé hitelt vagy bármi banki dolgot nem akarok. Ehhez képest Önöknél valóban "a vevő az úr" elbánásban volt részem, összeszedetten kaptam listát a szükséges dokumentációról, egyszerre el tudtam mindent küldeni. 16 hónapos a kisfiam, számomra különösen fontos volt, hogy itthonról, íróasztal mellől mindent intézhettem, nem rabolták az időmet. Telefonos ügyfélszolgálatuk mintaszerű, a kollégájuk, aki nálunk járt, szintén rendkívül udvarias és segítőkész. Szinte kedvem lenne még lízingelni. :-) Azért a feltételeket is néztem, persze azok sem voltak rosszak, ezért választottam Önöket, a többi már csak pozitív meglepetés volt. További eredményes munkát kívánok Önöknek.

Agárdi Beáta

 
Az Önök által nyújtott szolgáltatás - mindamellett, hogy összehasonlítva más szolgáltatók ajánlataival rendkívül kedvező - kiemelkedő színvonalú, az ügyféltájékoztatás teljeskörű és érthető. Az ügyintézés, hitelbírálat nagyon gyorsan lezajlott, az ügymenet alkalmazkodott az én időbeosztásomhoz.
Ezúton szeretnem külön megköszönni Csépányi Orsolya kolléganőjük segítségét, aki felkészültségével és ügyfélbarát hozzáállásával - nem csak a szerződés megkötéséig, hanem az utóbb felmerülő kérdésekben is - hozzájárult ahhoz, hogy az Önök elégedett ügyfele lehessek.

Horváth Zoltán

 
Maximálisan köszönöm és elégedett vagyok ezidáig rugalmas és villámgyors ügyintézésükkel.

Rosenbecker Béla

 
Igazából nem töltöttem sok időt a hitel kiválasztásával, mert már korábban vettem fel Önöktől egy kisebb összeget, így volt tapasztalatom a Cibbel. Nem vagyok jártas a hitelezés területén, ezért nem is akartam apróbetűkkel trükköző, ismeretlen céggel hazárdírozni. Lényeges volt az is, hogy az adásvételnél nem kellett napokat töltenem az ügyintézéssel. A szolgáltatásukkal minden tekintetben meg vagyok elégedve. Az üzletkötő,  rendkívül készséges és jól felkészült, minden felmerülő problémára rugalmasan és gyorsan reagált.

Jávorszky Tamás

 
Teljesen meg vagyok elégedve az ügyintézés menetével, e-mail-ben elküldtem a szükséges papírokat, elegendő volt. Azt hittem, nekem kell majd az okmányirodai dolgokat is elintézni, de Önök azt is vállalták. A hitel törlesztő részlete is kedvezően alakult, amilyen feltételekkel tudtam vállalni a hitelt, úgy is kaptam meg. Ügyintézőjük személyével kapcsolatban pedig annyit tudok írni, hogy segítőkész, megbízható. :-) 

B.E.

 
Ezúton is szeretnénk köszönetet mondani önöknek a lelkiismeretes és gyors munkájukért, amivel teljes mértékben meg voltunk elégedve. Külön köszönet munkatársaiknak a gyors, udvarias munkájukért!!

Gy.J.

 
Nagy örömömre szolgált, hogy az autóhitel ügyintézésük reklámja valóban fedi az igazságot. Sok bankkal az a probléma, hogy ebben a bürokratikus világban nagyon nehézkesen, döcögve, illetve lassan mennek ezek a dolgok. Igazolások beszerzése után is még valamit, biztosan bekérnek, stb... Nem is ragozom tovább.... a CIB Autóhitelnél ezzel a problémával nem találkoztam. Sőt.... külön köszönetet szeretnék mondani képzett kollégájuknak, aki mindenben azonnal a segítségemre volt, még késő délután is és valóban az első telefonos beszélgetésünktől számítva 1 héten belül (beleértve a hétvégét is) lerendeződött minden. Kívánok további sok sikert a munkájukhoz. Köszönettel:

Kalmár Ildikó

 

Az ügyintézés menetével, gyorsaságával és természetesen kollégájuk segítőkézségével, maximálisan meg voltam elégedve. Jó magam is pénzügyi területem dolgozom, de ilyen mértékű pozitív és segítőkész hozzáállással amit kollégájuk az ügyintézésnél tanúsított nagyon ritkán találkozom. Úgy vélem, Ő egy értékes tagja a csapatuknak. Köszönöm és további sok sikert kívánok a munkájukhoz.

Sümeghy József

 
A szolgáltatásukkal maximálisan meg vagyok elégedve mind a tájékoztatás, ill az ügyintézés gyorsasága terén, kollégáitól megfelelő segítséget kaptam. További sikereket és elégedett ügyfeleket kívánva üdvözlettel...

Dudoma János

 
Néhány éve már a pénzügyi szakmában dolgozom, de ilyen kitűnő hozzáállással, szakértelemmel, gyorsasággal még soha nem találkoztam. Minden elismerésem a csapaté,
ha esetleg bármilyen oknál fogva megválna a csapat tagjaitól, szívesen átveszem őket, addigis, csak így tovább! :) Mégegyszer szeretném megköszönni a teljes ügyintézést, és ha megengedi mindenkinek ajánlani fogom Papp Zsuzsát, mert ezzel az ügyfélcentrikussággal nagyon belopta magát a szívembe. Remélem rengeteg ügyfelet irányíthatok majd Önökhöz, akiknek mi nem tudunk segíteni. Tisztelettel és üdvözlettel:

Bánfi László

 
Valóban igénybe vettem az egyik szolgáltatásukat. Kollégájuk munkájával kapcsolatban csak jót tudok mondani, bármilyen kérdésem volt készségesen válaszolt, a türelme és kedvessége pedig végtelen, csak ilyen munkatársat kívánok Önöknek. Magával a szolgáltatással kapcsolatban sem tudok negatív kritikát mondani, csak jót. Korrekt a hitel törlesztőrészlete is (bár az autónk értékének alacsony voltán igencsak meglepődtem, de ez nem Önökön múlt). Maga a hitelügylet is nagyon gyorsan lett lebonyolítva, tehát nem volt huza-vona. Van még egy szolgáltatásuk, amely külön pozitív értékelést érdemel, mégpedig az, hogy a helyembe hozták a kölcsönszerződést és oda, ahová én kértem. A fiatalember (sajnálom, hogy nem tudom a nevét) szintén a végtelenségig segítőkész és kedves volt. Szerintem Önökön kívül ezt senki más nem csinálja így, tényleg mindent megtesznek az ügyfeleikért. Összegezve az egészet, a magam részéről nagyon meg vagyok elégedve a munkájukkal és mindent köszönök.

Rozsnyainé Nagy Edit

 
Az ügyintézéssel, annak gyorsaságával és a pontos tájékoztatással messzemenőkig elégedett voltam, még úgy is, hogy a kiváltott hitel ügyintézését a korábbi finanszírozó ott nehezítette ahol csak tudta. Ez azonban nyilván nem az Önök hibája. Összegezve mindennel meg voltam elégedve. Nyilván tudja, hogy az ügyintézőm Csépányi Orsolya volt, akiről messzemenőkig szintén csak jókat tudok mondani, rugalmas, közvetlen, ugyanakkor körültekintő és alapos volt. Ha minden kollégájuk ilyen, akkor az ügyfeleknek nem lehet oka panaszra.

Tóth Tibor

 
Köszönöm, hogy kíváncsiak a véleményemre.
Szerintem nagyon korrektül, kellő szakértelemmel és főleg megfelelő hangnemben intéztek mindent, korrektek voltak azt hiszem minden téren.

Vinkler József

 
Véleményem szerint korrekt és gyors volt az ügyintézés menete - másoknak is csak ajánlani tudom -, melyet szeretnék megköszönni és a további munkájukhoz jó egészséget kívánni!

Hajlik Tünde

 
Szeretném kifejezni hálámat és megelégedettségemet az Önök ügyintézésével kapcsolatban.

Őszintén bevallom, először egy másik pénzintézethez fordultam hasonló gyorshitel felvétele ügyében, ahol hónapokig tartó hitegetés, alkudozás, és negatív hozzáállás után sem sikerült a hitelfelvételem, ezért azt visszamondtam, és töröltettem adataimat a rendszerükből.

Nagyon elkeseredtem az eset után, de Önöknél újra megpróbáltam, az előző tapasztalataim ellenérzéseit félretéve.
Szerencsére az Önök ügyintézője végtelenül gyorsan, precízen, és nagyon korrekten segített, teljes körű tájékoztatást nyújtott minden egyes megkeresésemkor, és mindenben számíthattam rá ügyem intézése közben. A szerződés aláírása az otthonomban történt, s egy véletlenül téves számlaszám megadása után még vissza is fordult a helyes számlaszámért. A hitel összege is a megbeszélt időben, pontosan megérkezett számlaszámomra, valamint az első törlesztő részlet feladására használatos csekk is.

Még egyszer nagyon szépen köszönöm a gyors és hatékony segítséget, és a kiemelkedő színvonalú ügyintézést.

Neubauer Márton

 
Csak gratulálni tudok a remek Csapathoz! Segítőkész, informatív és gyors. Orsolya és a helyszínre siető fiatalember kiválóan végezte feladatát.

Biró Gábor

 
„ Kedves Autohitelguru alapvetően nem a hitel felvétel / lízing kölcsön az ember álma, de közelebb visz azokhoz, és ha lehet ilyet mondani, tőletek vált majdhogynem "szerethetővé" egy hitel ügyintézés, külön szeretném megköszönni Orbán Imre kollégájuknak a segítség nyújtást és ahogy helyettem eljárt, illetve hogy végig biztonságban éreztem magam és nem éreztem rosszul magam amiatt hogy valami kiskaput nem veszek figyelembe és valami nem várt költség hátrány ér, időben mindenről tájékoztatva lettem úgy hogy tudjam mi történik (mintha én csinálnám) de mégis úgy történt minden hogy semmilyen erőfeszítést és főleg időt nem igényelt tőlem a dolog egyszóval köszönöm és további sok sikert és sok ügyfelet ”

Sebestyén Attila

 


AutóhitelGuru / Ügyfeleink véleménye rólunk


 

Szolgáltatásukkal kapcsolatban "nehéz" 1-2-sort írni mivel egy szóval is ki lehet fejezni: KITŰNŐ.
                       Móriczné Kóródi Margit


Az Önök által nyújtott szolgáltatás - mindamellett, hogy összehasonlítva más szolgáltatók ajánlataival rendkívül kedvező - kiemelkedő színvonalú, az ügyfél tájékoztatás teljeskörű és érthető. Az ügyintézés, hitelbírálat nagyon gyorsan lezajlott, az ügymenet alkalmazkodott az én időbeosztásomhoz.
                                 Horváth Zoltán


Nem vagyok jártas a hitelezés területén, ezért nem is akartam apró betűkkel trükköző, ismeretlen céggel hazárdírozni. Lényeges volt az is, hogy az adásvételnél nem kellett napokat töltenem az ügyintézéssel. A szolgáltatásukkal minden tekintetben meg vagyok elégedve.
                              Jávorszky Tamás


Legelőször, amikor emailben megkaptuk az előzetes kalkulációjukat, itthon agyaltunk, hogy mi lehet a "buktató"?! Aztán nagyon kedves kolléganőjével is többször egyeztetve végül meggyőzött, hogy nyugodtan higgyük el, hogy annyi az annyi! Tehát mi nagyon meg vagyunk önökkel elégedve .
                                 Kalmár Krisztián


Önöknél valóban "a vevő az úr" elbánásban volt részem...16 hónapos a kisfiam, számomra különösen fontos volt, hogy itthonról, íróasztal mellől mindent intézhettem, nem rabolták az időmet. ... Szinte kedvem lenne még lízingelni. :-) .
                                     Agárdi Beáta


Tovább az ügyfélvéleményekhez >>>

 

AutóhitelGuru - Hitel Kisokos

Autólízing: Autólízing alatt értjük, azokat a gépjárműfedezet mellett igénybe vehető finanszírozásokat, ahol a lízingbe vevő, használja az autót, de az a futamidő végéig, jogilag a bank tulajdonát képezi.  Lehetőség van, a már meglévő autót is eladni a banknak, amit utána továbbra is használhatunk. Ezt nevezzük Visszlízingnek.
Autólízing ajánlatunkról  >>>
EuroTax katalógusérték: Az EUROTAX Katalógus egy adatbázis, ami minden Magyarországon forgalmazott jármű márkát és típust tartalmaz. Az EUROTAX KATALÓGUS járműértékeinek alapján dolgoznak a biztosítók szakemberei, ezen forgalmi érték figyelembevételével fogja meghatározni, hogy mekkora a legnagyobb finanszírozható összeg.
Kérjen hitel ajánlatot és EuroTax értékelést autójára most! >>>
Lopás és totálkár Casco: Csak autóhitel vagy autólízing szerződés mellé igényelhet, az autó 120 hónapos kora előtt. Így a havi díjakat a törlesztő részletekbe beépítve fizetheti.  Az önrész mértéke mindössze 10%, de minimum 200.000,-Ft. Kedvező díj mellett nyújt fedezetet arra az esetre, ha a járművet ellopják, vagy nagyobb mértékben megsérül
Lopás és Totálkár Casco >>>

Az Autóhitel Kisokosban található összes címszó megnézéséhez kattintson ide >>>

AutóhitelGuru

Kapcsolat  |  Jogi nyilatkozat  Impresszum

  "Autóhitel otthonról, százezrekkel olcsóbban"

 
Velünk számolhat: www.autohitelazonnal.hu