AutóhitelGuru -  Autóhitel kalkulátor 2016 és Autólízing kalkulátor 2016, autóhitel kalkulátor,használtautó hitel, használtautó hitel kalkulátor, hitelkalkulátor Autóhitel vonal : +36 (1) 334 2828

AutóhitelGuru -  Autóhitel kalkulátor 2016 és Autólízing kalkulátor 2016 , használtautó hitel, használtautó hitel kalkulátor, hitelkalkulátor,Autóhitel, autóhitel kalkulátor

   

AutóhitelGuru /  Hitel ügyintézés menete / Új jármű finanszírozása


A hitelügyintézés menete, új gépjármű vásárlása esetén, általában a következő:

/Ha a kiválasztott kereskedésben közvetlenül nem elérhetőek a bank finanszírozásai./

1. A Vevő kiválasztja a számára legmegfelelőbb gépjárművet, az adott kereskedésben.

2. Ezek után, a szükséges dokumentumokkal befárad irodánkba, egy velünk, előre egyeztetett időpontban.

3. Kiválasztjuk, illetve pontosítjuk a hitel paramétereit, valamint átbeszéljük az ügymenet folyamatát, és leegyeztetjük az adatokat.
/Célszerű a szerződéskötés időpontja előtt átküldeni számunkra az eladó, a vevő és a jármű adatait, mert így mire Ön megérkezik hozzánk, már előkészíthetjük a szerződéseket és a meghatalmazásokat. Ezáltal az adatrögzítés idejével csökkenthető a szerződéskötéshez szükséges idő./

4. Véglegesítjük az összes szükséges szerződést, melyet Önnek az adatok ellenőrzése után, már csak alá kell írnia. Ezen felül rögzítjük az Ön által hozott dokumentumokat is.

5. Felküldjük a szerződéscsomagot és a szükséges dokumentumokat hitelbírálatra.

6. Huszonnégy órán belül a finanszírozó megvizsgálja az ügyfél hitelképességét, melynek eredményéről, általunk természetesen Ön is információt kap.

7. Pozitív hitelbírálat után, a Vevő teljesíti az önerő összegét az Eladó felé.

8. Az önerő teljesítéséről szóló számlát eljuttatja Képviseletünknek, mely alapján, előfinanszírozás formájában, a bank elutalja az Eladónak, a finanszírozott részt.

9. Adott kereskedés, ezek után, az ügyfél nevére forgalomba helyezi a járművet.

10. A Vevő, ezek után átveheti a járművet az Eladótól, és a tőle kapott dokumentumokkal befárad Képviseletünkre. Tőlünk átveszi a finanszírozási szerződéshez kapcsolódó dokumentumokat.

Érdeklődjön a munkatársainknál a további részletekről! >>>

Kérje beépített Casco-s autóhitel ajánlatunkat most! >>>
 

Szolgáltatásukkal kapcsolatban "nehéz" 1-2-sort írni mivel egy szóval is ki lehet fejezni: KITŰNŐ.
                       Móriczné Kóródi Margit


Az Önök által nyújtott szolgáltatás - mindamellett, hogy összehasonlítva más szolgáltatók ajánlataival rendkívül kedvező - kiemelkedő színvonalú, az ügyfél tájékoztatás teljeskörű és érthető. Az ügyintézés, hitelbírálat nagyon gyorsan lezajlott, az ügymenet alkalmazkodott az én időbeosztásomhoz.
                                 Horváth Zoltán


Nem vagyok jártas a hitelezés területén, ezért nem is akartam apró betűkkel trükköző, ismeretlen céggel hazárdírozni. Lényeges volt az is, hogy az adásvételnél nem kellett napokat töltenem az ügyintézéssel. A szolgáltatásukkal minden tekintetben meg vagyok elégedve.
                              Jávorszky Tamás


Legelőször, amikor emailben megkaptuk az előzetes kalkulációjukat, itthon agyaltunk, hogy mi lehet a "buktató"?! Aztán nagyon kedves kolléganőjével is többször egyeztetve végül meggyőzött, hogy nyugodtan higgyük el, hogy annyi az annyi! Tehát mi nagyon meg vagyunk önökkel elégedve .
                                 Kalmár Krisztián


Önöknél valóban "a vevő az úr" elbánásban volt részem...16 hónapos a kisfiam, számomra különösen fontos volt, hogy itthonról, íróasztal mellől mindent intézhettem, nem rabolták az időmet. ... Szinte kedvem lenne még lízingelni. :-) .
                                     Agárdi Beáta


Tovább az ügyfélvéleményekhez >>>

 

AutóhitelGuru - Hitel Kisokos

Autóhitel: Autóhitel alatt az összes gépjárműfedezet mellett igénybe vehető kölcsönt értjük. Ide tartozik, elsősorban az autó adásvétel kapcsán igénybe vehető autólízing, valamint a már meglévő autóra, mint fedezetre igénybe vehető visszlízing is.
Autóhitel ajánlatunk >>>
Hitelkiváltás: Hitelkiváltásról akkor beszélünk, ha adásvétel kapcsán az autólízinget, vagy a visszlízinget úgy vesszük igénybe, hogy ezzel egy időben, egy korábban felvett autóhitelt lezárunk. Kifizetjük a fennálló tartozást, és a járművet újra finanszírozásba vonjuk.

Teljes körű Casco: Csak autóhitel vagy autólízing szerződés mellé igényelhet, az autó 120 hónapos kora előtt. Így a havi díjakat a törlesztő részletekbe beépítve fizetheti. Kedvező díj mellett nyújt fedezetet arra az esetre, ha a járművet ellopják, vagy nagyobb mértékben megsérül. Ekkor a biztosító téríti meg a kár legnagyobb részét. Az önrész mértéke ugyanis mindössze 10%, de minimum 100.000,-Ft.
Teljes körű Beépített Casco  >>>

Az Autóhitel Kisokosban található összes címszó megnézéséhez kattintson ide >>>

AutóhitelGuru

Kapcsolat  |  Jogi nyilatkozat  Impresszum

Autóhitel Alkusz Hitelügyintéző Kft.  "Autóhitel otthonról, százezrekkel olcsóbban"

 
Velünk számolhat: www.autohitelalkusz.hu